Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

88 de misiuni ale pompierilor militari arădeni, in mini vacanța de 1 Mai

88 de misiuni ale pompierilor militari arădeni, in mini vacanța de 1 Mai
Comentează 0

În acest sfârșit de săptămână în care s-a sărbătorit 1 Mai - Ziua Internațională a Muncii, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad a monitorizat permanent evoluția dinamicii din teren, în scopul dispunerii, la nevoie, a măsurilor imediate pentru optimizarea acțiunilor  de răspuns în sprijinul comunităților.

Zilnic, peste 130 de pompieri militari arădeni cu mijloacele tehnice din dotare s-au aflat la datorie, pregătiți să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

Misiunile au fost reprezentate cu precădere de cazurile de natură medicală
(81 solicitări SMURD) iar salvatorii arădeni au intervenit prompt pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hornul unei case din Municipiul Arad.

De asemenea, în scopul preîntâmpinării unor situații de urgență, echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Arad au efectuat în mod organizat, 6 verificări și activități de recunoaștere/verificare la secțiile ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Arad.  

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite