Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

87 de intervenții, dintre care 4 incendii în acest weekend

87 de intervenții, dintre care 4 incendii în acest weekend
Comentează 0

Subunitățile ISU Arad au executat 87 misiuni de intervenție, 81 misiuni de acordare a asistenței medicale de tip SMURD, 4 incendii, 1 decontaminare, 1 misiune la o tentativă de suicid si 1 misiune de cautare salvare a unei persoane înecate în Râul Crișul Alb in zona localității Sebiș. 


Din cele 4 incendii două s-au manifestat la case de locuit în localitățile Covăsânț respectiv Secaci.

În localitatea Covăsânț a intervenit un echipaj de stingere de la Punctul de Lucru Vladimirescu al Detașamentului de Pompieri Arad  iar în momentul sosirii la locul intervenției incendiul se manifesta violent și generalizat la acoperis, pe o suprafață de aproximativ 300mp favorizat de prezenta materialului combustibil din podul casei ( porumb boabe si material lemnos)

Din fericire nu au existat victime și datorită intervenției rapide si profesioniste a fost localizat în limitele găsite fără a se extinde la celelalte încăperi.

Incendiul a fost stins după aproape 2 ore de intervenție cauza probabilă fiind un coș de evacuate a fumului neizolat corespunzător de la o sobă de gătit.

Detașamentul de Pompieri Ineu a intervenit cu 2 autospeciale de stingere în localitatea Secaci tot la o locuință particulară. 
La fel ca și în primul caz la sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta violent în podul construcției cu posibilitatea de propagare la alte imobile.
Incendiul nu s-a soldat cu victime și a fost localizat in limitele găsite. 
A ars întreg acoperișul pe aproximativ 250mp 
Cauza probabilă coș neizolat și amplasat necorespunzător.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite