Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

7 pisici celebre de-a lungul istoriei

7 pisici celebre de-a lungul istoriei
Comentează 0

Pisicile captivează inimile oamenilor de foarte mulți ani. Suntem obsedați de aceste creaturi pufoase și acesta este motivul pentru care au apărut atât de multe pisici celebre. De la Grumpy Cat până la Lil Bub, cei de la Purina au alcătuit o listă cu cele mai faimoase pisici din toate timpurile.

De la influenceri pe Instagram care ne fac să atingem butonul de Like până la pisici celebre din filme care sunt mai demne de un Oscar decât majoritatea celebrităților, aceste pisici sunt vedeta fiecărui spectacol.

Ted Nude-Gent - Mr Bigglesworth din filmele Austin Powers

Numele acestei pisici este aproape la fel de amuzant ca apariția sa din film. Cunoscută sub numele de Pisica Sphynx fără păr a lui Dr. Evil din filmele Austin Powers, această pisică faimoasă a fost aparent un mare fan al lui Mike Myers, în ciuda proprietarului său care este personajul negativ. S-a raportat că Ted îl iubea atât de mult pe Mike, încât își petrecea tot timpul dormindu-i în poală.

Tardar Sauce - pisica Grumpy

Pisica Grumpy este, probabil, una dintre cele mai faimoase pisici din istorie. A devenit faimoasă în 2012 după ce o postare a feței sale a devenit virală pe Reddit - la început, nimeni nu credea că fața ei nu a fost modificată, dar, în realitate, s-a dovedit că marcajele ei erau reale. Curând, toată lumea s-a îndrăgostit. Potrivit proprietarilor ei, ea a fost o pisică foarte fericită (în ciuda expresiei), cu un tip de nanism.

Cole și Marmelade - senzații YouTube

Pisicile Cole și Marmalade sunt o adevărată poveste de „zdrențe la bogăție”. Cole a fost primul adoptat și a fost găsit pe marginea drumului ca un pisoi de 6 săptămâni, iar Marmalade s-a alăturat familiei puțin mai târziu. De îndată ce perechea s-a întâlnit, au devenit cei mai buni prieteni și acum aceste celebre pisici sunt vedete pe YouTube. Cu peste un milion de abonați, videoclipurile lor amuzante sunt perfecte pentru iubitorii de pisici care doresc o scuză pentru a zâmbi.

Lil Bub - pisoiul etern

Toată lumea a auzit de această adorabilă pisică celebră. Avea un aspect permanent de pisoi, care se datora unei varietăți de mutații genetice, inclusiv dinți care nu au crescut niciodată (motiv pentru care limba îi atârna din gură) și un tip de nanism. În plus, ea a avut, de asemenea, o tulburare osoasă rară, cunoscută sub numele de osteopetroză, iar Lil Bub a fost singura pisică din istorie cunoscută ca fiind născută cu aceasta. Datorită faimei sale online, proprietarii ei au reușit să strângă fonduri pentru a îi plăti tratamentul, dar, din păcate, aceasta a decedat în decembrie 2019.

Orangey - pisica de la micul dejun la Tiffany’s

Cel mai renumit pentru rolul său de „Pisică” în filmul „Micul dejun la Tiffany”, jucând alături de Audrey Hepburn, Orangey a fost un actor atât de grozav încât a câștigat de două ori premiul Patsy. De asemenea, a apărut în diverse alte filme și emisiuni TV, inclusiv Jurnalul Annei Frank, The Dick Van Dyke Show și The Beverly Hillbillies. În ciuda acestui fapt, el a fost considerat unul dintre cei mai obraznici motani actori din istorie, pentru că își mușca și zgâria co-starurile umane. Nici etica sa de lucru nu a fost întotdeauna cea mai puternică și se știa că fugea atunci când nu avea chef de muncă.

Pet Shop online – hrană și accesorii – descoperă ofertele!

Hamilton - pisica hipster

Pisica Hamilton are o caracteristică foarte identificabilă care îi împodobește fața - o mustață cu aspect excentric. Adoptat de la Humane Society, Hamilton a fost găsit inițial într-o colonie sălbatică și a fost o pisică foarte șubredă și anxioasă. Dar când proprietarul său a mers să-l întâlnească, a fost dragoste la prima vedere și perechea a avut o conexiune instantanee. A durat ceva timp să se stabilească în noua sa viață, dar acum este o pisică veselă și jucăușă, care face senzație pe Instagram.

Doamna Norris - pisica din Harry Potter

Când vine vorba de pisici celebre din filme, Doamna Norris este una dintre cele mai cunoscute. Pentru rolul principal din seria Harry Potter, rolul a fost jucat de patru pisici Maine Coon diferite (dintre care trei au fost adoptate), toate selectați manual pentru abilitățile lor. Alanis a fost folosită pentru majoritatea scenelor de susținere, deoarece era bună să stea liniștită; Pebbles a mers pe coridoare, deoarece a fost antrenat să meargă și să se oprească într-un anumit loc; Maximus a fost antrenat să sară pe umerii domnului Filch și Cornilus stătea nemișcat și privea în jur la comandă.

 


Scrie un comentariu

trimite