Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

5 motive pentru a vă lua un aparat foto mirrorless

5 motive pentru a vă lua un aparat foto mirrorless
Comentează 0

Există multe lucruri pe care să le îndrăgești la generația a 3-a a modelului Sony A7 de la Sony, modelul de bază", conform acestora.

Dar nu este nimic care să fie de bază la el, deloc. Iată cele mai importante motive pentru a iubi Sony A7 III și de ce, dacă doriți să vă modernizați aparatul foto existent sau să cumpărați în ecosistemul Sony, acesta este cel potrivit pentru dvs.

Două sloturi pentru carduri SD

Acest lucru ne-a entuziasmat foarte tare și îi va încânta pe pasionați și pe profesioniști. Sloturi duble pentru carduri în corp. Oh, da. Vă veți strădui să găsiți un aparat foto mirrorless cu sloturi duble pentru carduri SD, în afară de Sony A7 III. O caracteristică binevenită care, din fericire, a fost preluată de la modelele A7R III și A9, semnificativ mai scumpe.

Acesta vine cu opțiuni robuste privind modul de utilizare a sloturilor pentru carduri SD, cum ar fi separarea JPEG și RAW pe cele două carduri, video și foto, duplicarea pentru backup sau ca un fond de memorie mai mare de umplut. Nu se poate nega caracterul practic în viața reală pentru cei care lucrează pe teren, unde fiecare imagine este crucială.

Și, deși Sony a oferit UHS-II doar în slotul 2 (pentru cele mai solicitante filmări în rafală, 4K cel mai mare bitrate), ne bucurăm că avem în sfârșit două sloturi pentru carduri de memorie în loc de unul singur.

Fotografiere silențioasă

Fără sunet. Nimic. Fotografierea silențioasă este excelentă pentru viața sălbatică, sport, nunți sau evenimente. În special pentru viața sălbatică, fotografierea silențioasă este excelentă. dacă nu trageți cu un zoom lung și nu sunteți aproape de animal. Păstrați subiectul în modul candid pentru a surprinde comportamente naturale.

Nu este o funcție pe care să o folosim tot timpul, deoarece ne place sunetul obturatorului electronic pentru acea confirmare satisfăcătoare a fotografierii. Dar pentru acele momente în care nu doriți să perturbați scena, faptul că aveți un obturator silențios este o binecuvântare.

Masterclass video Sony A7 III

Producătorul a forțat cu adevărat capacitățile video ale lui Sony A7 III aici, deoarece are un set solid de caracteristic. Supraeșantionarea de la 6K la 4K are ca rezultat detalii mult mai bogate și o gamă dinamică mai mare, în timp ce profilurile de imagine S-Log 2 și S-Log 3 oferă o flexibilitate completă a culorilor pentru gradația culorilor în post-producție.

De asemenea, aveți la dispoziție profilul de imagine HLG2 pentru fluxul de lucru HDR, adaptat pentru televizoarele compatibile HDR. Pe lângă flexibilitatea post-producție, puteți înregistra până la 120 fps în Full HD 1080p la 100 mbps. Deși înregistrările video sunt încă înregistrate pe 8 biți, intervalul dinamic de 15 stopuri îi conferă o capacitate mai bună în condiții de iluminare slabă, ceea ce face din această cameră o alegere solidă pentru videografi.

Puncte de autofocalizare nebănuite

693 de puncte de autofocus cu detectare a fazei și 425 de puncte de autofocus cu detectare a contrastului. Nebunesc. Împrumută de modelul Sony A9, ceea ce înseamnă că puteți avea încredere deplină în aparatul foto care focalizează acolo unde doriți. Acest număr eclipsează multe aparate foto mirrorless și DSLR scumpe, făcându-le de rușine.

La naiba, în comparație cu originalul Sony A7, care avea doar 99 de puncte de autofocalizare cu detecție de fază și 25 de puncte de autofocalizare cu contrast, aveți în față un avantaj de 7 și, respectiv, de 17 ori față de original. Autofocalizarea a fost una dintre cele mai mari nemulțumiri pe care le-am avut cu aparatul foto, mai ales în video. Upgrade-ul de acolo a fost ca un miracol și împinge capacitățile de lucru în scenarii de mare viteză.

O mențiune notabilă este Eye AF, care a fost disponibil pe A7R II, dar a fost portat pe o inteligență mai mare pentru acele fotografii de portret foarte clare, chiar și atunci când clipesc sau se întorc.

Un nou loc pentru butonul de filmare

Ceea ce poate părea un punct banal, este unul semnificativ pentru realizatorii de videouri. Butonul de filmare a fost mutat din partea dreaptă incomodă în dreapta EVF-ului, care este mai confortabil pentru ca degetul mare să ajungă în mod natural la el.

Acest lucru previne tremuratul sau mișcările ciudate de ținere a mâinii doar încercând să îl apăsați. Este nevoie de puțin timp pentru a vă obișnui cu el, dar are mult sens.


Scrie un comentariu

trimite