Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

5 idei de manichiuri îndrăznețe pentru sezonul festiv. Tu ce vei alege?

5 idei de manichiuri îndrăznețe pentru sezonul festiv. Tu ce vei alege?
Comentează 1

Toate femeile apreciază o manichiură nude impecabilă, care emană feminitate, eleganță și clasă. Sora mai mare și mai îndrăzneață a manichiurii clasice nude este o manichiură nude trandafirie. Dacă doriți o manichiură cât mai elegantă, cu care vă puteți prezenta la toate petrecerile din acest sezon festiv, atunci nu puteți da greș cu o manichiură trandafirie. Nuanța mai profundă contribuie la o manichiură mai atrăgătoare, dar în continuare elegantă și discretă. Iar dacă vă doriți o manichiură sofisticată, atunci puteți completa această nuanță de vis cu puțin sclipici.

Iată și alte idei de manichiură care vă pot inspira în această iarnă:

Manichiură maro

Încă de acum doi ani, maro, taupe și cappuccino au fost alegeri principale pentru manichiuri îndrăznețe, dar totuși elegante și profesionale. Manichiura în nuanțe calde de maro este perfectă în orice anotimp. Totuși, începând cu lunile de toamnă și continuând până târziu în iarnă, putem opta pentru oje semipermanente în nuanțe pământii, de la maro, taupe, caramel și până la teracota. Puteți opta pentru o manichiură uni, pentru o manichiură cu nail art sau pentru unghii cu efect ombre cu nuanțe diferite de maro pe fiecare unghie. 

Manichiură verde

Când spunem look festiv de iarnă, atunci spunem manichiură roșie. Totuși, a doua cea mai festivă culoare este verde. Desigur, un verde strălucitor este alegerea cea mai populară de sărbători, însă anul acesta optați pentru un verde mai închis, eventual mat. Verdele nu va fi alegerea cea mai potrivită pentru toate femeile, dar dacă vă place să experimentați diferite culori și întotdeauna v-au făcut cu ochiul manichiurile inedite, atunci o manichiură verde s-ar putea să fie accesoriul ideal la petrecerile la care veți merge.

Manichiură violet

Dacă manichiura nude nu vă caracterizează, dar pe de altă parte considerați că toate femeile optează pentru manichiuri roșii și verzi cu ocazia sărbătorilor de iarnă, atunci nu vă rămâne altă alternativă decât să optați pentru o manichiură violet. Poate nu este cea mai tradițională culoare de sărbători, dar o manichiură semipermanentă violet va emana clasă, stil și eleganță, așa că nu este o opțiune de evitat. Puteți opta pentru nuanțe dulci de liliac sau lila pal sau puteți încerca un indigo intens. Cu atât de multe posibilități, chiar vă puteți lăsa imaginația să zboare. Puteți încerca o manichiură simplă sau o manichiură violet cu sclipici sau nail art.

Manichiură albastră

Unghiile albastre au fost la modă în urmă cu mai bine de 5 ani, dar iată că albastrul revine în forță. Nu vorbim despre acel albastru metalic, ci mai degrabă vă puteți gândi la un cer de iarnă. Poate că albastru nu este prima alegere a celor mai multe femei, dar dacă veți opta pentru un albastru profund, câteva detalii de catifea și puțin sclipici sau steluțe, atunci vă puteți imagina că veți obține o manichiură netradițională, dar totuși atât de atrăgătoare și elegantă.


Scrie un comentariu

trimite