Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

32 de bilete cu suprataxă, în urma unor controale mixte ale CTP şi Poliţiei Locale

În ultimele patru  zile, echipe mixte alcătuite din polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad și angajați ai Companiei de Transport Public Arad, au demarat controale în oraș  în mijloacele de transport urbane (tramvaie și autobuze) și, de asemenea în autobuze care circulă pe trasee preurbane.

32 de bilete cu suprataxă, în urma unor controale mixte ale CTP şi Poliţiei Locale
Comentează 0

„Acțiunile s-au desfășurat atât la orele dimineții cât și după-amiaza, procedându-se la legitimarea și sancționarea persoanelor în cazul cărora s-au constatat încălcări ale actelor normative ce sunt în competența agenților constatatori ai celor două instituții. În total, ca urmare a verificării a 13 vehicule urbane și 14 autobuze preurbane, 50 de persoane au fost legitimate de polițiștii locali, iar angajații CTP au încasat 32 bilete cu suprataxă.

Echipajele au urmărit identificarea persoanelor fizice care călătoresc cu mijloacele de transport public fără titlu de călătorie valabil ori care refuză să prezinte organelor de control titlul respectiv, în vederea aplicării măsurilor legale care se impun.

Prezența polițiștilor locali din cadrul Serviciilor de Circulație, Ordine Publică și Parcări în mijloacele de transport a vizat, totdată, descurajarea săvârșirii faptelor de natură contravențională și penală (distrugere, vandalizare, manifestări huliganice), precum și asigurarea unui climat de ordine și siguranță în rândul călătorilor.

Astfel de acțiuni vor continua, poliția locală alocând personal în vederea sprijinirii desfășurării în bune condiții a activităților de control organizate de către societatea de transport”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite