Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

3 judoka ai CSM Arad s-au calificat la Balcaniadă!

3 judoka ai CSM Arad s-au calificat la Balcaniadă!
Comentează 0

Etapă finală a Campionatului Naţional U-15 la judo a avut loc la Râmnicu Vâlcea. Reprezentanţii Aradului s-au întors acasă cu 5 medalii, dintre care: două de aur, una de argint, şi două de bronz, în timp ce în probele pe echipe, la masculin a fost pierdut meciul pentru medalia de bronz. 

Titluri naţionale au obţinuit Calmar Gabriel la categoria +73Kg şi Ciopragă Andreea la categoria -63Kg (CSM Arad, antrenor Dorin Drimbe). Medalia de argint a fost cucerită de Pop Flavius la categoria -50Kg (CSM Arad, antrenor Lazăr Loghin), iar bronzul de: Rus Iustin la categoria -34Kg (C.S.S. Gloria Arad, antrenor Moţ Alin) şi Must Nicolas la categoria -66Kg (C.S.S. Gloria Arad, antrenor Dorel Hărşan).

„A fost o competiţie foarte tare, fiind prezente majoritatea cluburilor din ţară, ţinând cont şi de faptul că nici anul acesta nu au mai avut loc etapele de calificare astfel că la această competiţie a fost un număr foarte mare de sportivi. Dar sportivii arădeni au reuşit şi de această dată, să obţină rezultate excepţionale, astfel ca, cei situaţi pe locurile unu sau doi, au obţinut calificarea la Campionatele Balcanice. Acestea, situează din nou Aradul printre fruntaşele judo-ului românesc”, spune antrenorul Dorin Drimbe.
....................................................................

Altfel, judoka ai CSM Arad şi Podgoria Ghiroc au luat parte la o competiţie Internaţională ce a avut loc la Debrecen (Ungaria). Delegaţia arădeană condusă de antrenorii Mercea Cristian  si Szabo Carol a avut 4 sportivi pe podium: 
Locul I: Mercea Cristiana,
Locul II: Bociort Maria
Locul III: Szabo Carolina şi Gîb Sebastian,

Urmează în această săptămână un nou concurs de verificare ”Cupa Miados” în Sibiu, pentru cei mai mici judoka, după care vom participa la alte competiţii neoficale, care au un rol important în pregătirea sportivilor, pentru a reuşi şi ei să fie pe podiumul de premiere la etapele finale ale Campionatelor Naţionale de copii sub 11, repectiv sub 13 ani.
 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite