Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

20 de ani de „Apropo, ați chemat pompierii?”; când și unde va avea loc spectacolul aniversar

A smuls ropote de aplauze. A bucurat mii de oameni. A provocat hohote de râs. Și asta de 20 de ani. Cel mai longeviv spectacol arădean, Apropo, ați chemat pompierii?”, - un spectacol după Telegrama” lui Aldo Nicolaj, în regia Lianei Didilescu - împlinește două decenii de viață. Două decenii în care actorul Zoltan Lovas, protagonist al acestui one-man show și-a provocat spectatorii, seară de seară, la un ceas și mai bine de SPECTACOL.

20 de ani de „Apropo, ați chemat pompierii?”; când și unde va avea loc spectacolul aniversar
Comentează 0

„Apropo, ați chemat pompierii? este una dintre marile bucurii teatrale arădene. Colegul nostru, actorul Zoltan Lovas, a reușit să descopere secretul longevității unui spectacol: o combinație între mult talent, inspirație și bucuria de a se dărui publicului. Toate acestea, la care se adaugă, cu siguranță, un ingredient doar de el știut, creează SPECTACOL, exact așa… scris cu majuscule. Ne bucurăm că i-am fost alături în toți acești ani și ne dorim să fim parte a anilor care vor urma– spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad.

Echipa artistică a spectacolului este completată inspirat de Onisim Colta- scenografie și Maura Cosma – mișcare scenică.

Reprezentația aniversară este programată în 8 martie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad. Spectacolul Apropo, ați chemat pompierii?”, încheie astfel ediția din 2020 a Săptămânii comediei”. Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate atât de la casieria teatrului, cât și on-line, pe www.biletmaster.ro .

Săptămâna Comediei” este un eveniment organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite