Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

180 de români, blocați pe un aeroport din Egipt. ”Am fost ținuți peste 6 ore fără apa și mâncare”

180 de turişti români au rămas blocaţi mai bine de 9 ore pe un aeroport din Egipt. Aceştia trebuiau să se întoarcă ieri din dintr-o vacanţă în Egipt şi au rămas blocaţi pe aeroportul din Hurghada, aflat la 500 de kilometri sud de Cairo. Cauza ar fi o defecţiune tehnică a aeronavei Blue Air cu care cei 180 de români trebuiau să se întoarcă în ţară.

180 de români, blocați pe un aeroport din Egipt. ”Am fost ținuți peste 6 ore fără apa și mâncare”
Comentează 0

 Cursa era programată să decoleze ieri la ora 14,25, ora României. Românii au fost urcaţi în avion şi ţinuţi acolo patru ore, după care au fost duşi înapoi în aeroport. Potrivit news.ro, reprezentanţii agenţiei de turism TezTour, prin care românii şi-au rezervat biletele de vacanţă, au declarat că vina aparţine companiei Blue Air.

Informaţii de ultimă oră arată că turiştii români ar putea pleca spre ţară în această dimineaţă, însă nu există o informare oficială în acest sens. 

”Noi suntem în Hurgada, cazați. Momentan ni s-a spus ca la ora 5 plecam spre aeroport, acum ni s-a confirmat că doar la ora 10 se va deschide aeroportul! Ieri am fost ținuți mai bine de 6 ore fără apa și fără mâncare in aeroport blocați”, a precizat unul dintre românii blocați, Ovidiu Brudașcă.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite