Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

17 SEPTEMBRIE - ZIUA MONDIALĂ A SIGURANȚEI PACIENTULUI

17 SEPTEMBRIE - ZIUA MONDIALĂ A SIGURANȚEI PACIENTULUI
Comentează 0

În cadrul Spitalului Militar Timisoara, preocuparea constantă pentru binele și siguranța pacientului, garantarea calității și eficienței actului medical, satisfacția pacientului dar și a personalului medical sunt principii după care ne ghidăm întreaga activitate. Acțiunile și măsurile întreprinse la nivelul spitalului nostru s-au centrat dintotdeauna pe implementarea, menținerea și îmbunătățirea continuă a calității serviciilor medicale oferite.

În anul 2021, Spitalul Militar Timișoara a câștigat trofeul categoriei “CALITATEA SERVICIILOR MEDICALE ȘI SIGURANȚA PACIENTULUI” în cadrul competiției cu juriu internațional Romanian Healthcare Awards 2021. Această competiție este dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, fiind un eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă. (Sursă: SCMU Timișoara)

,,Cu toții putem deveni la un moment dat pacient, ne punem permanent în locul.dumneavoastră, al celor care ne treceți pragul zilinic ca și pacienți. Avem toate condițiile de a vă trata fără a face diferenta cu alt mediu medical din altă țară. Suntem toți pentru unul, unul pentru toți, împreună pentru pacienți. Toți pacienții noștri sunt tratați ca și frați, surori sau părințiî noștri. Bazați-vă pe noi! Facem parte din Armata României!

Va asigurăm de toată pacea, răbdarea, dragostea și profesionalsmul nostru față de Dumneavoastră,,. a spus Comandantul Spitalului Militar Timișoara Col.Sorin Homeag

Galerie foto (9)