Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

15.00: Protest de amploare - #ȘÎRomânia vrea autostrăzi

Protestul ,,15 minute de grevă generală" ia amploare. Doar câteva ore mai sunt până la start și o mulțime de companii, spitale, primării, școli de șoferi, cofetării și alte firme au anunțat că se vor alătura demersului. Azi, de la ora 15, pentru 15 minute, români din întreaga țară, dar și de peste hotare își vor suspenda activitatea. Mesajul este unul clar: Avem nevoie de autostrăzi! 

15.00: Protest de amploare - #ȘÎRomânia vrea autostrăzi
Comentează 0

Cum protestul vizează o problemă ce macină România de 30 de ani și imaginația românilor este una pe măsură. O cofetărie vrea să le ofere celor care vin la greva de 15 minute prăjitura ,,Și eu". 

Pe lângă primării închise de PSD-iști sau de edili ai Opoziției, și spitale care își suspendă activitatea, și oameni obișnuiți au anunțat că vor susține demersul lui Ștefan Mandachi. 

Inițiativa lui Ștefan Mandachi și-a găsit ecou pe trecerea de pietoni. Un bărbat din Ploiești a creat pe Facebook un eveniment numit ,,Petrecerea", prin care speră să adune cât mai mulți amatori de desene pe asfalt.

Nu stau departe de protest nici magazinele online IT sau de instrumente muzicale, școlile de soferi sau firmele de transport. Există chiar și case de modă care își vor pune clienții în așteptare pentru un sfert de oră. La fel vor face și saloanele de masaj erotic.

Fotbaliștii vor sta și ei pe tușă la antrenamente. Echipa din Liga 1, Poli Iași, va protesta, la fel ca și Bucovina Rădăuți din Liga a treia, formație antrenată de fostul stelist, Dorin Goian. 

Dintre cei trei antreprenori provocați de Ștefan Mandachi, doar Viorel Cataramă a raspuns și a transmis că 1.000 de angajați ai săi nu vor munci timp de 15 minute

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite