Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

  ''Luna plină de teatru''  a actorilor arădeni ajunge şi la Oradea             

  ''Luna plină de teatru''  a actorilor arădeni ajunge şi la Oradea             
Comentează 0

Un bilet de spectacol care costă  5 lei şi  un text extrem de cunoscut iubitorilor de teatru, ''Gaiţele'' de Alexandru Kiritescu, jucat de cei mai  talentaţi actori  arădeni, reprezintă reţeta unei seri de succes de care va avea parte publicul din Oradea. Spectacolul Teatrului Clasic ''Ioan Slavici'' Arad,  ''Gaiţele'', în  regia lui Laurian Oniga, va fi susţinut în luna februarie la Teatrul Regina Maria din Oradea. 

Evenimentul face parte din proiectul de mare succes intitulat ''Luna plină de teatru'' pe care teatrul arădean îl organizează pentru al patrulea an consecutiv. In prima lună din fiecare an,  iubitorii de teatru au la dispoziţie o ofertă  de nerefuzat-pot viziona spectacole al căror bilet costă doar 5 lei, un sfert din preţul unui bilet obişnuit, indiferent de locul din sală şi indiferent de categoria de public: persoane adulte, elevi, studenţi, ori pensionari. La Arad, ''Luna plină de teatru''  este acum în plină desfăşurare, iar afluxul de spectatori dornici să ocupe un loc în sală, este atât de  mare, încât majoritatea spectacolelor se joacă cu casa închisă. Este şi cazul spectacolului  ''Gaiţele''  programat  la sala mare, în data de 24 ianuarie, de la ora 19, la care  cele peste 400 de bilete au fost epuizate în doar câteva zile.  Anul trecut, actorii aradeni au sustinut spectacole şi în trei  oraşe importante din judeţ. În 2016, în premieră, ''Luna plină de teatru”  depăşeşte graniţele judeţului Arad.

 ''De această dată, spectatorii din Oradea sunt invitaţi la teatru să vizioneze  comedia de mare succes, în data de 4 februarie 2016, de la ora 19, în sala mare a Teatrului Regina Maria din Oradea.  Biletele cu preţul unic de 5 lei pot fi cumpărate de la agenţia teatrală a Trupei Szigligeti, instituţie cu care TCIS Arad are un protocol de colaborare'', a declarat Bogdan Costea, managerul teatrului aradean.

,,Gaiţele”  - de Alexandru Kiriţescu

Regia – Laurian Oniga

Decor – Onisim Colta

Costume  – Oana – Cătălina Văran

Distribuţia :

Aneta Duduleanu  / Liliana Balica,  Wanda Serafim  / Carmen Butariu, Margareta Aldea  / Oana Kun , Colette Duduleanu  /  Mariana Tofan,  Fraulein  / Angela – Petrean Varjasi, Lena /  Dorina Darie – Peter,  Zoia  /  Adriana Ghiniţă,  Bozsi   /  Roxana Sabău – Nica,  Mircea Aldea  /  Ştefan Statnic, George Duduleanu /  Dan Covrig,  Ianache Duduleanu / Constantin Florea, Profesorul de pian /  Ilko Gradev

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite