Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

 C.C.I.A: Târgul tradițiilor de iarnă a fost un cadou pentru arădeni...

 C.C.I.A: Târgul tradițiilor de iarnă a fost un cadou pentru arădeni...
Comentează 0

    Începând de joi şi până duminică Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a organizat Festivalul Tradiții de Iarnă 2015, la Expo Arad, un eveniment dedicat Sărbătorilor de sfârșit de an.

Evenimentul a cuprins un târg cu vânzarede îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și multe alte produse pentru cadourile de sărbătoriși un festival gastronomic cu vânzare de produse tradiționale specifice iernii, concursuri de tăierea porcului, preparare de cârnați, jumări, caltaboș și preparate la ceaun, spectacole de colinde și muzică populară.

    Produsele care s-au găsit în cadrul târgului de cadouri sunt bunuri de larg consum precum îmbrăcăminte femei,îmbrăcăminte bărbați, îmbrăcăminte copii, produse de marochinărie, haine de blană, haine din piele, bijuterii, produse marca Zepter și produse cosmetice. La standurile din cadrul festivalului gastronomic s-au comercializat virşli, cârnaţi, jumări, șuncă, caltaboș, slănină, pește, jumări din pește a la Mako, frigărui, mici, carne la grătar, produse tradiționale specifice iernii, dulciuri.

Ansambluri folclorice și soliști de muzică populară au susținut spectacole de colinde, datini și obiceiuri de iarnă, muzică populară și de petrecere pentru arădenii care au participat la  Festivalul Tradițiilor de Iarnă.

C. P.

Galerie foto (58)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite