Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO - Imagini dramatice cu criminalul de la Onești în timp ce își sechestra victimele - Intervenția poliției, abia după cinci ore

Doi muncitori au fost sechestrați de un criminal într-un apartament din Onești. Cei doi au fost uciși cu brutalitate, după 5 ore de chin. Poliția a intervenit fără succes.

VIDEO - Imagini dramatice cu criminalul de la Onești în timp ce își sechestra victimele - Intervenția poliției, abia după cinci ore
Comentează 1

Scene dramatice la Onești unde doi muncitori au fost sechestrați şi ucişi într-o locuință de fostul proprietar al apartamentului. Răpitorul a negociat cu poliția în timp ce îi avea pe cei doi ostatici ţinuţi legaţi lângă el. După cinci ore de negocieri, el i-a înjunghiat pe bărbații pe care îi ținuse captivi. A fost imediat împuşcat în braţe şi picioare. El se află acum în stare gravă la spital. Imaginile vă pot afecta emoțional. Soția criminalului a fost și ea reținută pentru complicitate la lipsire de libertate. 

Cei doi munictori au fost angajaţi să execute nişte lucrări la un apartament din Oneşti. Fostul proprietar a aflat de renovări şi a venit peste ei.

Bărbatul de 68 de ani a sechestrat muncitorii, amenintându-i cu un cuţit. Apoi, răpitorul a sunat la poliţie şi a anunţat că îi va ucide pe cei doi lucrători. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator. Răpitorul a negociat cu autorităţile cu cei doi ostatici ţinuţi legaţi lângă el.

După cinci ore de negocieri eşuate, poliţiştii au intrat peste răpitor şi l-au împuşcat în braţe şi picioare. Până să fie împușcat de forțele de ordine care au intervenit, individul i-a înjunghiat mortal pe muncitori.

Atacatorul a ajuns în stare gravă la spital. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cazul. Soția criminalului a fost și ea reținută pentru complicitate la lipsire de libertate. Potrivit unor surse, ea avea în poșetă același tip de bride care au fost folosite pentru imobilizarea victimelor.

CLICK AICI PENTRU VIDEO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite