Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Canicula se întoarce, dar nu vor lipsi nici furtunile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme călduroasă în următoarele zile, însă sunt aşteptate şi averse însoţite de descărcări electrice. Miercuri, în Bucureşti temperatura maximă va fi în jur de 33 de grade.

 

PROGNOZA METEO. Canicula se întoarce, dar nu vor lipsi nici furtunile
Comentează 0

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în regiunile estice și sud-estice, unde, doar cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Moldovei, Bărăgan, Dobrogea și zona Carpaților de Curbură. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22...23 de grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 18...20 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25 de grade in estul Transilvaniei și 35 de grade insud-vestul Olteniei, iar cele minime între 12 și 22 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și în prima parte a nopții, când în zonele montane și submontane și pe arii restrânse și în celelalte regiuni, vor fi averse și descărcări electrice. Cu totul izolat cantitățile de apă vor putea depăși 20...25 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Moldovei, Bărăgan, Dobrogea, Carpații de Curbură, iar de scurtă durată și asociat ploilor.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi in jur de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 17...19 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25 grade in estul Transilvaniei și 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime între 13 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei, când vor fi averse și descărcări electrice în zonele montane și submontane, local în centru și izolat în restul teritoriului. Ploile pot avea și caracter torențial și se mențin condițiile de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, iar de scurtă durată și asociat ploilor.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade, minima 17...19 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi călduroasă în toată țara, local caniculară după-amiaza în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 de grade in estul Transilvaniei și 36 de grade in sudul extrem, iar cele minime între 13 și 23 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza și seara la munte, unde doar izolat vor fi averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, pe arii restrânse cu intensificări în prima parte a zilei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 17...19 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza în cea mai mare parte a Banatului, Olteniei și Munteniei și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 37 de grade, iar cele minime între 11 și 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, iar spre sfârșitul nopții în regiunile vestice și nord-vestice, unde izolat vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

DE DUMINICA PANA MARTI La începutul intervalului valorile termice vor marca o scădere în regiunile vestice, apoi și în restul teritoriului, pentru ca în ultima zi, vremea să redevină călduroasă. Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai mare în primele două zile și în jumătatea sud-vestică a țării.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite