Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vacanță pe o plajă paradisiacă? Ce ținute se potrivesc?

Vacanțele pe o plajă frumoasă sunt visul oricărui polonez. Apa caldă plăcută, cerul limpede și priveliștile frumoase aproape că cer ținute neobișnuite care vor adăuga splendoare acestei călătorii! Ce ținute vor fi cea mai bună alegere pentru acest tip de călătorie?

Vacanță pe o plajă paradisiacă? Ce ținute se potrivesc?
Comentează 0

Rochia este stil și confort

Una dintre cele mai bune soluții pentru doamne sunt desigur rochiile de damă. Frumoase si feminine, și în același timp vaporoase și... care facilitează îmbrăcarea în costum de baie, rochiile de damă sunt una dintre cele mai bune alegeri în timpul verii.

Când vine vorba de modele la modă, anul acesta - ca și în sezoanele precedente - sunt foarte populare modelele florale, care se potrivesc perfect cu natura veselă a vacanței. Dacă preferați rochiile de dama fără modele, puteți opta pentru un model într-o nuanță pastelată – astfel de culori sunt la modă și în acest sezon. Combinați rochia Hugo cu sandale la modă cu talpă plată sau pe platformă și bucurați-vă de un look excepțional de stilat!

Ținute cu șort

Dacă sunteți una dintre doamnele care preferă ținutele cu pantaloni, avem soluția perfectă pentru dvs.: alegeți pantalonii scurți ușori din in, la modă în acest sezon și combinați-i cu un tricou simplu sau un tricou polo Ralph Lauren. Pentru un efect mai bun, puneți partea din față a a tricoului în șort. În acest fel, veți obține un look la modă și, în același timp, optic veți subția silueta și veți lungi picioarele!

Costum de baie

Vacanța este perioada în care intrăm cu toții în apă. Chiar dacă nu sunteți adepta scăldatului în mare, costumul de baie va fi totuși o soluție utilă: datorită lui puteți face plajă cât doriți, fără să vă supraîncălziți!

În sezonul în curs sunt foarte populare costumele de baie dintr-o singură piesă cu decupaje sau cordoane fanteziste. Țineți minte totuși, că și bikini-ul clasic este o alegere bună!

Țineți minte: hainele nu sunt totul!

Perioada de vară este timpul în care temperaturile pot atinge valori cu adevărat ridicate. Merită să ne amintim că ținuta trebuie nu numai să fie la modă, ci și să ofere un confort termic optim. Prin urmare, acordați atenție etichetelor și alegeți haine care sunt confecționate din materiale naturale, vaporoase. Datorită acestui lucru, vă veți oferi nu numai un aspect elegant, ci și siguranță: veți evita supraîncălzirea, care poate fi cu adevărat periculoasă și are multe consecințe neplăcute.

Protecția capului este, de asemenea, de mare importanță - razele arzătoare ale soarelui pot duce, din păcate, la insolație. Pălăriile sunt grozave pentru ținutele de vară cu rochii, iar dacă intenționați să purtați pantaloni scurți sau o ținută sport - alegeți o șapcă cu cozoroc. Fiecare dintre aceste soluții vă va permite să vă protejați împotriva efectelor neplăcute ale supraîncălzirii! De asemenea, nu uitați să împachetați crema de protecție solară în geanta de plajă: protejarea pielii de radiațiile solare este la fel de importantă precum alegerea ținutei potrivite și a acoperirii capului.

Vacanțele pe o plajă paradisiacă sunt o ocazie deosebită de relaxare. Aveți grijă de siguranța și confortul dvs., precum și de un aspect elegant și bucurați-vă de călătoria de vacanță!


Scrie un comentariu

trimite