Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un român din Italia a murit după ce și-a scos singur dinții, pentru că nu avea bani de dentist

Un român plecat la muncă în Italia a murit din cauza unei infecții după ce și-a scos singur dinții, deoarece nu avea bani de dentist. 

Un român din Italia a murit după ce și-a scos singur dinții, pentru că nu avea bani de dentist
Comentează 0

Eugen Munteanu avea 55 de ani și a sosit în Italia cu speranța și visul unei vieți mai bune, trăită cu demnitate, dar pe aceste meleaguri străine conaționalul nostru și-a găsit doar sfârșitul. Un sfârșit dramatic, care pentru mulți dintre noi este greu de imaginat, scrie Rotalianul.com.

Munteanu a ajuns în Italia la muncă, dar după ce a rămas fără job a ajuns să trăiască împreună cu partenera sa și cu fratele ei într-un parc. Apoi, s-a bazat pe organizațiile de caritate și pe ajutorul unor oameni de bne, un preot, un om de afaceri care le-a oferit o locuință.

A venit în Italia alături de concubina sa și fratele acesteia și au lucrat o perioadă pentru o societate din localitatea Acri, provincia Cosenza. Raportul de muncă între cei trei și societatea respectivă s-a termint în termeni nu prea favorabili românilor noștri, iar Eugen cu concubina sa și fratele ei s-au trezit în mijlocul străzii. Pentru un timp, cei trei au trăit într-o baracă din parcul Serralonga, la mai puțin de zece kilometri de centrul orașului, relatează ziarul Quotidiano.

Pe 2 ianuarie 2019, Eugen și partenera sa sau fratele acesteia nu au mai fost văzuți venind la prânz, așadar cei de la Mensa del Girasole au început să se îngrijoreze și au cerut informații despre ei la primărie.

În dimineața zilei de ieri a sosit și vestea cea tristă care a umplut cu lacrimi ochii tuturor celor care-i cunoșteau: Eugen Munteanu a murit din cauza unei septicemii provocată de extragerea unor dinți. Extragere pe care și-a făcut-o singur, fiindcă nu avea bani pentru a merge la dentist.

Din cele relatate de partenera sa și fratele ei, se pare că Eugen a decis să-și scoată singur dinții care-i provocau dureri și-i făceau rău, dar din acel moment pentru el nu a mai existat moment de liniște. A făcut infecție și starea sa de sănătate a devenit tot mai precară, iar femeia și fratele ei au cerut într-un final ajutorul antrepenorului care-i ajuta și care, fără să stea prea mult pe gânduri, l-a dus pe Eugen la spital, aceste fapte având loc joia trecută, 2 ianuarie.

Din păcate, la numai câteva ore după ce a fost internat în spital, Eugen Munteanu s-a stins din viață din cauza septicemiei provocată de extragerea dinților. Trupul fără viață al bărbatului român a fost transportat la Cosenza, unde va fi efectuată autopsia pentru a descoperi cu exactitate cauza decesului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite