Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultima verificare: Mako - UTA 2-2

Ultima verificare: Mako - UTA 2-2
Comentează 0

UTA a remizat în ultimul test înaintea debutului în campionatul 2017-2018. Arădenii au evoluat în Ungaria, pe terenul divizionarei terțe Mako FC. Arădenii au deschis scorul după două minute de la start: Adili i-a pasat în centru lui Jorza, juniorul a pătruns rapid în careu și a întors în 5 metri pentru reluarea lui Roman. Gazdele au revenit în joc în urma unei lovituri libere din 16 metri dreapta, mingea s-a dus la colțul scurt, Grahovac a fost păcălit și s-a făcut 1-1. UTA a revenit în avantaj: Adili mișcat rapid mingea din lovitură liberă, Stahl a țâșnit în dreapta spre linia de fund, a centrat în fața porții, de unde Roman a lăsat pentru reluarea lui Strătilă, care n-a mai iertat, 1-2 (32). Gazdele aveau să mai egaleze o dat, la 10 minute de la reluare, pentru un 2-2 final.

Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani – Stahl, Jorza, Cârstocea, Strătilă – Roman a fost alcătuirea utistă în primul act. La pauză, Stahl, Jorza, Cârstocea și Roman le-au lăsat locurile lui Prună, Tănase, Izet și Curtuiuș, Strătilă revenind în banda dreaptă. Mihalcea avea să trimită pe teren tot ce a avut la dispoziție: Polgar (58), Barna (60), Manea (63), Toma (68), Iuga și Dinculescu (ambii 80), în locurile lui Adili, Grahovac, Ciucă, Strătilă, Scutaru respectiv Burlă. Grigorie s-a resimțit după antrenamentul de ieri dimineață și a rămas pe margine, urmând să revină în program la începutul săptămânii viitoare.

”Nu a fost un test extraordinar pentru noi, iar băieții trebuie să aibă un semn de întrebare. Am construit greoi și am pierdut mingea a doua prea ușor, nici concetrarea necesară în fața porții n-am avut-o. Dacă nu tratăm jocul serios, putem avea surprize din partea oricărei echipe. Mai sunt câteva puncte la care ne gândim, mai avem o săptămână să găsim cele mai bune opțiuni. Vom insista pe tactică și organizare, am intrat în linie dreaptă pentru începerea campionatului”, a analizat Adrian Mihalcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite