Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tineri arădeni cercetaţi pentru furt calificat

Doi tineri în vârstă de 16, respectiv 17 ani sunt cercetaţi de oamenii legii pentru furt calificat. Primul, cel de 16 ani, a dat spargerea la un imobil aflat în municipiul Arad de unde a furat mai multe scule. Cel de-al doilea ar fi sustras suma de 150 de euro dintr-o casă din Vladimirescu. 

Tineri arădeni cercetaţi pentru furt calificat
Comentează 0

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează un tânăr pentru furt calificat. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un arădean de 16 ani care la data de 3/4 iunie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de pe strada T. Păcăteanu din municipiu, de unde ar fi sustras scule în valoare de aproximativ 2500 de lei. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Poliției Comunale Vladimirescu cercetează un tânăr pentru furt calificat. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 17 ani din Dieci, care la data de 8/9 iunie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Gării din Vladimirescu, de unde ar fi sustras 150 de euro. Banii au fost recuperați. Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite