Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Timişoara, Capitală Culturală a Europei 2023 - pană de curent în timpul ceremoniei de deschidere; sala Operei în beznă

Timişoara a devenit, de astăzi Capitală Culturală a Europei 2023. Din păcate, în timpul festivităţii de deschidere sala Operei a fost lăsată în beznă, din cauza unei pene de curent.

Timişoara, Capitală Culturală a Europei 2023 - pană de curent în timpul ceremoniei de deschidere; sala Operei în beznă
Comentează 0

Vineri seara, la Timişoara, în timpul galei oficiale de deschidere a Capitalei Culturale a Europei 2023, o pană de curent a lăsat în bezna sala Operei, plină de oficialităţi, reprezentanţi ai Comisiei Europene şi invitaţi. Ca o ironie a sorţii, sloganul TM2023 este tocmai Luminează oraşul prin tine! Shine your light, Timişoara, scrie opiniatimisoarei.ro.

Tocmai se încheiaseră discursurile oficiale, între care şi cel al premierului Nicolae Ciuca, iar cei prezenţi urmăreau un concert, când luminile s-au stins.

La ieşirea din sala Operei, premierul Nicolae Ciuca s-a mărginit să facă doar o trimitere la… nivelul organizării evenimentului de la Timişoara.

„Efectiv s-a întâmplat… E doar o chestiune de pregătire tehnică a evenimentului”, a spus scurt premierul Nicolae Ciuca la ieşirea de la ceremonia din sala Operei din Timişoara.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: captură video pressalert.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite