Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Test pentru tineri: UTA - Unirea Şeitin 9-1

Test pentru tineri: UTA - Unirea Şeitin 9-1
Comentează 0

Amical fără glorie la Şiria, între UTA şi Unirea Şeitin. Trupa lui Laurenţiu Roşu s-a impus cu 9-1, dar mai important este că au fost testaţi o serie de tineri pasiili de a face pasul spre echipa mare. Curtuiuş de 3 ori, Petre, Piccioni, Chindriş, Vâlceanu, Toma şi Costin, respectiv Cerna au fost marcatorii jocului. Utiştii revin la antrenamente de luni, pentru a pregăti meciul de duminică, de la Clinceni.

”Scopul a fost să punem la punct unele lucruri: acțiuni de atac, pressing cât mai avansat, să stăm cât mai departe de poarta noastră, să ne creem ocazii și să dăm goluri. Într-adevăr, am întâlnit o echipă de Liga a V-a, care prima repriză a rezistat cât de cât bine. Am înscris în total nouă goluri, puteau fi chiar mai multe, dar sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor, de cum s-au implicat și că au jucat relaxat, arătând că au valoare și că pot crea ocazii printr-un joc combinativ, ceea ce îmi doresc”, a spus Roșu.

UTA: Miron (46 Zamfir) – Costin, Sabău (46 Manea), Copaci (60 Dinculescu), Filaret – Gruiescu (46 Muntean), Jorza (60 Tănase), Chindriş (46 Copil), Vîlceanu – Piccioni (60 Toma), Petre (60 Curtuiuş). 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite