Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şi totuşi, România nu-i sat fără câini

Sunt tensiuni între poliție și susținătorii din România ai drepturilor palestinienilor. Acuzații dure au fost formulate la adresa oamenilor legii după ce mai mulți activiști au fost chemați să dea explicații la Poliție, scrie realitatea.net.

Se pare că militanţii cu pricina nu înţeleg faptul că România nu este totuşi un sat fără câini, unde totul să le fie permis în virtutea dezastrului umanitar din Gaza, uitând probabil că teroriştii care au îngrozit o lume întreagă provin tocmai de acolo, punând stăpânire pe Fâşie.

Şi totuşi, România nu-i sat fără câini
Comentează 1

Activiștii pentru drepturile populației civile din Fâșia Gaza îi acuză pe polițiștii de la noi că ar fi făcut presiuni pentru a-i determina să anuleze sau să tempereze protestele programate, relatează Realitatea PLUS.

Aceștia ar fi fost chemați informal în fața polițiștilor pentru a da explicații inclusiv privind postările din mediul online, potrivit Realitatea PLUS. 

O declarație în acest sens a fost făcută în exclusivitate pentru Realitatea PLUS chiar de un susținător al drepturilor palestinienilor.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: wall-street.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite