Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Faptul că 28.500 de arădeni ne-au votat, înseamnă pentru noi o mare responsabilitate”

După cum vă informam, PNL a obținut, în municipiu, în primul tur al alegerilor prezidențiale, un scor de 40%.  Pe locul al doilea s-a clasat useristul Dan Barna, cu 17,5%, iar Partidul Social Democrat a trebuit să se mulțumească cu poziția a treia, Viorica Dăncilă fiind votată de doar 15,5% dintre arădeni. Potrivit europarlamentarului Gheorghe Falcă, președintele filialei județene, acest lucru reprezintă un plus de 10% față de alegerile europarlamentare. Mai trebuie menționt că PNL a câștigat în toate secțiile de votare, cu excepția celei de la Penitenciar, unde Viorica Dăncilă a onținut 40%, iar Klaus Iohannis 30%.

Sergiu Bîlcea: „Faptul că 28.500 de arădeni ne-au votat, înseamnă pentru noi o mare responsabilitate”
Comentează 1

În aceste condiții, Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale a PNL Arad, a ținut să le mulțumească arădenilor și membrilor echipei PNL.

Aș vrea să transmit și eu mesajul de mulțumire către arădeni, echipei de la municipiu, care împreună cu Geanina Pistru, Călin Bibarț au făcut posibilă această victorie. Am demarat această campanie cu un număr foarte mare de oameni alături de noi. Este foarte important ca Aradul liberal să continue să câștige încredere, iar faptul că 28.500 de arădeni ne-au votat, înseamnă pentru noi o mare responsabilitate. Pentru noi echipa este foarte importantă. Indiferent de schimbările care sunt în Arad, indiferent de etapele politice și administrative ale Aradului, PNL a dovedit că are o echipă puternică, o echipă determinată, dar mai ales o echipă unită, care știe ce are de făcut în Arad, iar arădenii apreciază acest lucru”, a declarat Sergiu Bîlcea. Acesta susține că victoria de ieri reprezintă de fapt o etapă dintr-un parcurs care a început la alegerile europarlamentare și că echipa politică a PNL „va continua Proiectul Arad 2020, alegerile locale”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite