Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sărbătoare la Grăniceri: Biserica s-a înveșmântat iarăși cu prilejul resfințirii picturii, catapetesmei și lucrărilor exterioare (FOTO)

Comuna Grăniceri a fost, astăzi, în straie de sărbătoare. Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Grăniceri s-a înveșmântat iarăși cu fericitul prilej al resfințirii picturii, catapetesmei și lucrărilor exterioare executate recent. 

Sărbătoare la Grăniceri:  Biserica s-a înveșmântat iarăși cu prilejul resfințirii picturii, catapetesmei și lucrărilor exterioare (FOTO)
Comentează 0

Oamenii din Grăniceri, gospodari de soi, credincioși și cu inimă mare și bună, s-au străduit încă de la primele ore ale dimineții ca BISERICA lor să arate așa cum au visat. Cu toate restricțiile impuse, respectând regulile pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, au participat trup și suflet la sfințirea bisericii. A participat Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul care, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, după sfințirea noilor lucrări a săvârșit și Sfânta Liturghie Arhierească. Alături s-au mai aflat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, primarii din Chișineu-Criș, Flavius Chereji, Bogdan Ban de la Curtici, alte oficialități. În calitate de gazdă, edilul din Grăniceri, Claudiu Petru Bătrânuț, a fost în mijlocul oamenilor pe toată perioada slujbei de sfințire dar și după. Să fie într-un ceas bun!

Sorin Ghilea 

Galerie foto (57)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite