Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vernisajul expoziției „Afișul de teatru” al studenților de la UAV în ajunul deschiderii festivalului

Vernisajul expoziției „Afișul de teatru” al studenților de la UAV în ajunul deschiderii festivalului
Comentează 0

Ca un prolog la deschiderea Festivalului Internațional de Teatru Clasic de la Arad (FITCA 22), eveniment ce se va petrece sâmbătă, 12 noiembrie, ora 19,00, cu spectacolul „Îmblânzirea scorpiei”, pus în scenă de către Teatrul de Comedie București, în seara de vineri a avut loc vernisajul unei expoziții de afișe în holul de la etajul II al teatrului.

Lucrările au fost realizate de către studenți și masteranzi ai Facultății de Design a Universității Aurel Vlaicu și reprezintă viziunea tinerilor asupra spectacolelor din festival, interesant fiind faptul că o anumită piesă a putut să polarizeze atenția mai multor creatori, fiecare propunând o anumită interpretare.

Expoziția va fi deschisă pe tot timpul festivalului, așa că se chiar merită ca spectatorii să vină cu un sfert de ceas mai devreme și să urce până la etajul II, pentru a admira interesantele afișe.

„Facultatea de Design din cadrul UAV s-a prezentat cu o nouă expoziție. O expoziție de data aceasta despre teatru, despre Shakespeare, despre Hamlet și alte piese, ce se vor juca în acest festival internațional de teatru de las Arad. Facultatea de Design, împreună cu colegii mei care predau acolo, cu studenții de la licență și master au creat aceste afișe ce vor fi cuprinse într-un album cu care ne mândrim”, a precizat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.

Vasile Zărăndan 

Galerie foto (31)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite