Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şansă pentru o nouă finală la U19: UTA - CFR Cluj 1-0

Şansă pentru o nouă finală la U19: UTA - CFR Cluj 1-0
Comentează 0

Cu federalii Mihai Stoichiță și Gheorhiță Geolgău în tribună, UTA și CFR Cluj au disputat prima manșă a semifinalelor Cupei României Under 19. Un meci destul de echilibrat, cu puține faze de poartă. Rezultatul final le dă, totuși, speranțe „roș-albilor” într-o calificare în finala de la Mogoșoaia, din vară. Unicul gol al meciului a fost marcat de Copaci, dintr-un penalty scos de Costin. UTA a ratat golul doi prin Stahl, Iuga, Tănase sau Toma. Oaspeţii au irosit la rândul lor o imensă ocazie de egalare, pe final, Mara fiind la post. Astfel arădenii bifează un succes ce le dă speranțe de calificare în finală. Returul este programat pe 5 aprilie, la Cluj.

„Nu ne-a ieșit jocul obișnuit, pe care l-am făcut până acum, în această primăvară, dar asta și pentru că echipa adversă a venit efectiv să se apere. Nu am avut luciditate și prospețime. Să nu uităm că weekendul trecut, absolut toți jucătorii care au evoluat azi au avut meciuri oficiale și încă unele foarte grele la toate nivelurile, Liga a-2, Liga a 3-a și Elite”, a menționat Dan Oprescu, antrenor al UTA-ei II, alături de Cristi Păcurar, Adrian Ungur și Vasile Sin.

UTA: Mara – D. Lazăr, R. Iuga, Copaci, Dinculescu – Jorza (65 G. Pop), Tănase – Costin, Toma (73 Vasile), Mandache (51 Țurcanu) – Stahl (86 Mager).


 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite