Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Samsung Galaxy Fit 3 se va lansa anul acesta la un preț accesibil

Samsung Galaxy Fit 3 se va lansa anul acesta la un preț accesibil
Comentează 0

Samsung nu numai că intenționează să lanseze ceasurile inteligente Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro în curând, dar lucrează și la un nou monitor de fitness. Prezentat ca un succesor al lui Galaxy Fit 2, Samsung Galaxy Fit 3 ar trebui să ofere un afișaj AMOLED și numeroase moduri de urmărire a activităților sportive la un preț mic. Samsung nu a confirmat încă nimic, dar sunt deja informații despre o dată de lansare și un preț.

Se pare că Samsung se pregătește să înlocuiască pe Galaxy Fit 2, un tracker de fitness pe care l-a prezentat în septembrie 2020. Conform noilor zvonuri de pe forumul sud-coreean Samsung Community, via Notebookcheck, Samsung Galaxy Fit 3 este aproape gata de lansare, poate încă din a doua jumătate a 2022. Cu toate acestea, deficitul la nivel global de semiconductori poate forța Samsung să amâne lansarea până în prima jumătate a anului 2023.

Samsung Galaxy Fit 3 vizează pe cei care doresc un tracker de fitness de calitate la un preț accesibil. Samsung Galaxy Fit 2 are multe caracteristici și o durată de viață a bateriei extraordinară, peste 15 zile. În acest fel ne așteptăm ca Galaxy Fit 3 să moștenească aceste lucruri, în plus cu un nou procesor, un ecran mai mare, o durată și mai mare de viață a bateriei și noi caracteristici de fitness. "Fit" vine de la fitness!

În orice caz, Galaxy Fit 3 ar trebui să se lanseze la un preț de 50.000 KRW (~39 USD), menținând prețul predecesorului său. Este vorba despre prețul din Coreea de Sud! Probabil, acest lucru înseamnă că Galaxy Fit 3 se va lansa în SUA pentru 59,99 USD, presupunând că scăderea continuă a cursului de schimb dintre wonul sud-coreean și dolarul american nu are ca rezultat o creștere a prețului. Cu toate acestea, Samsung nu a crescut nici costul seriei Galaxy S22 în comparație cu trioul Galaxy S21 de anul trecut.

Din păcate, încă nu s-au scurs detalii despre ceea ce va oferi acest tracker de fitness de ultimă generație. Samsung Galaxy Fit 3 se va confrunt cu o concurență acerbă din partea ceasurilor de fitness Huawei Band 7 și Xiaomi Smart Band 7, cel din urmă fiind, de asemenea, pregătit pentru o lansare globală.

Sursa Foto: Samsung


Scrie un comentariu

trimite