Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reprezentanţii Dicor Land au venit tocmai de la Galaţi să se întâlnească cu vizitatorii Agromalim (FOTO)

Cea de a 33-a ediţie a târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje, Agromalim, organizat la Expo Arad de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură, a reunit, între 7-10 septembrie, participanţi din toate colţurile ţării.  Printre aceștia s-au numărat și reprezentanţii Dicor Land, veniți tocmai de la Galaţi să îi întâlnească pe vizitatorii târgului.

Reprezentanţii Dicor Land au venit tocmai de la Galaţi să se întâlnească cu vizitatorii Agromalim (FOTO)
Comentează 0

Dicor Land este un furnizor de utilaje agricole, piese de schimb, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură. Conform directorului regional de vânzări Horia Codrianu, Dicor Land se află la a doua participare la Agromalim, anul trecut alăturându-se pentru prima dată acestei expoziţii de profil din partea de Vest a ţării.

„Cu o experinţă în domeniu de 12 ani, avem un parc de utilaje agricole la Galaţi întins pe o suprafaţă de 25.000 de mp şi un stoc de utilaje agricole de peste 12 milioane de euro. Avem tot ceea ce se pune în spatele tractorului, avem sisteme de irigat, la Dicor Land prin brandul Irtec, iar prin Dicor Agro avem brandurile Ocmis, Scova, și Valley. Avem pluguri, discuri, echipamente de semănat, de prelucrat solul şi de recoltat. La această ediţie a Agromalim am încercat să aducem o gamă cât mai largă de utilaje agricole, produse de Maschio Gaspardo, de Lemken, Pronar, Olimac şi Orsi. Produsele noastre se adresează tuturor fermierilor, având în vedere că încercăm să le oferim o gamă cât mai diversificată”, susţine Horia Codrianu.

Este important de menționat, în încheiere, faptul că Dicor Land are puncte de lucru în cinci alte județe ale ţării în afară de Galați, respectiv: Iași (Podu Iloaiei), Botoșani (Hudum), Timișoara (Remetea Mare), Olt (Piatra Olt) și Ialomița (Bucu). Astfel, cei interesați de oferta de utilaje a Dicor Land pot vizita oricare dintre aceste locații pentru a achiziționa echipamentele de care au nevoie, nefiind constrânși de distanța către sediul central din Galați.

 

 

Intraţi AICI pentru a vedea oferta Dicor Land.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite