Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Protestul de joi s-a cam stins: protestatarii așteaptă weekend-ul / UPDATE: Gata marșul! Au revenit pe platou

Protestul de joi s-a cam stins: protestatarii așteaptă weekend-ul / UPDATE: Gata marșul! Au revenit pe platou
Comentează 0

Update 2 Gata marșul! Au revenit pe platou

Cei aproximativ 200 de protestatari s-au întors pe platoul de la kilometrul zero. De remarcat este că de data această, autoritățile nu au permis mașinilor să însoțească protestatarii. Centrul orașului a fost închis. Oamenii prezenți la protest huiduiesc și în aceste momente. 


Update 1 Protestatarii s-au oprit în drept cu Spitalul Județean

Numărul protestatarilor a crescut și a ajuns la aproximativ 200. Aceștia s-au oprit în dreptul Spitalului Județean unde s-au rugat. Câțiva protestatari s-au arătat nemulțumiți de acest gest și au declarat că ei nu au venit să se roage. Au avut loc și niște mici incidente, câțiva protestatari fiind conduși la dubă de către jandarmi. 


Aproximativ 100 de protestatari se află în aceste momente la protestul de joi. Aceștia au pornit în marș pe centru în direcția Podgoria. Chiar dacă astăzi nu s-au strâns așa de mulți protestatari ca în zilele trecute, aceștia speră că în zilele de weekend să se strângă un număr impresionant de participanți. Începând de mâine se aplică noile restricții, circulația va fi restricționată de la ora 20, iar toate societățile comerciale (cu mici excepții) se vor închide de la ora 18.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite