Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Protest inedit, sâmbătă. Surpriza manifestanților pentru guvernul PSD-ALDE

Protest după protest în București și în mai multe orașe. Ținta: guvernul PSD-ALDE, acuzat că duce o campanie împotriva justiției independente.

Protest inedit, sâmbătă. Surpriza manifestanților pentru guvernul PSD-ALDE
Comentează 0

Protest anti-PSD, în această seară în Piața Universității. Protestatarii au de gând să rămână în stradă peste noapte și spun că Executivul PSD-ALDE este depăşit de problemele din mai multe domenii, de la Justiție până la Sănătate, Educație și Economie.

Pe reţelele de socializare, românii au anunţat că vor face un lanţ uman de la Universitate până la sediul DNA, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Laura Codruţa Kovesi.

Proteste sunt anunțate și în alte oraşe din ţară.

Filosoful Mihai Şora a anunţat că în această seară va ieşi în stradă la Timişoara şi le cere românilor să facă același lucru.

”Românii să stea treji, cu ochii deschiși. Să nu stea acasă protestând la televizor în fața pereților care-i înconjoară. Să iasă în spațiul public, să se vadă cât de mulți sunt. Protestez împotriva modului în care e condusă țara”, a mai Șora pentru G4media.ro.

Protestul anunțat de Corupția ucide

”Te așteptam să formam un lanț uman de la Universitate pana la sediul DNA. Cei care apară justiția, care ne apară de efectele nocive ale corupției, cei care aplică legea, trebuie să știe ca suntem solidari cu ei.

Te așteptam să formăm un lanț uman de la Universitate pana la sediul DNA.Ne strângem în Piața Universității la 18:00 și de acolo începem lanțul spre DNA.

La plângerea unui urmărit penal suspectat de corupție, Sebastian Ghiță, proaspăt înființata secție de hartuire a magistraților, blamată de toate organismele țărilor democratice și cu iz bolșevic, a decis punerea sub acuzare și interdicția de a părăsi țara a unui profesionist. A Laurei Codruța Kovesi.

Coincidentă, fix pe ultima sută de metri a posibilei numiri a acesteia în funcția de procuror șef european. Pe merit, asa cum Partidul nu acceptă.

România începe din ce în ce mai mult să arate asa cum era doar în vremurile pe care le consideram apuse.
Jurnaliștilor li se ridică acreditări. Doar pentru nu cantă cum vrea Partidul.
Procurorilor care isi fac treaba li se fabrică dosare. Doar pentru că își fac treaba.

Ce mai urmeaza?

Noi știm ce avem de făcut, noi nu putem rămâne indiferenți. TU?”, menționează un mesaj de pe pagina de Facebook a comunității Corupția ucide.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite