Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiectul U.V.V.G. „Grădinița verde”, la final

Proiectul U.V.V.G. „Grădinița verde”, la final
Comentează 0

U.V.V.G Arad a demarat, în luna martie a acestui an, proiectul „Grădinița Verde 2023”. Proiectul a avut ca scop implicarea copilașilor în procesul de plantare a copacilor/arbuștilor ornamentali, îndrumați de cadre ale universității, studenți de la specializările Silvicultură și Biologie, Pedagogia învățământ școlar și preșcolar, dar și de „băieții de la info”.

Proiectul, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și pepiniera Landisa Plant din Arad, și-a dorit educarea celor mici cu privire la importanța naturii și plantelor în viața oamenilor, ecologie și comuniunea omului cu natura.

Echipa U.V.V.G. se poate lăuda, după trei luni de activități, cu mai mult de 200 de copăcei și arbuști plantați de copiii a 19 grădinițe din municipiu. Acest proiect nu ar fi fost posibil fără susținerea Doamnei Rector, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci. Totodată, dorim să mulțumim personalului grădinițelor și al Inspectoratului Școlar Județean Arad, și tuturor celor care au sprijinit această inițiativă.

Mai multe despre aceste activități, în linkurile de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=V9M6ymQHLgs&t=21s

https://www.youtube.com/watch?v=ena0O1mR9yM

Dacă doriți să fiți la curent cu proiectele și emisiunile noastre, și să luați parte la viața academică, sunteți invitați să vă abonați la canalele noastre de social media:

Facebook https://www.facebook.com/uvvgarad

Instagram https://www.instagram.com/uvvgarad/

YouTube https://www.youtube.com/@uvvgarad

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite