Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo 8 octombrie. Cod galben de ploi. Cum va fi vremea

Astazi, vremea va deveni răcoroasă în vest, sud-vest, centru şi nord, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări şi va ploua în cea mai mare parte a ţării.

Prognoza meteo 8 octombrie. Cod galben de ploi. Cum va fi vremea
Comentează 0

În Moldova, local în Muntenia, Carpaţii Meridionali şi sud-estul Transilvaniei, ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25...35 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în Moldova şi la munte, 50...70 l/mp. Vântul va avea intensificări în zona montană, în special la altitudini mari, local şi temporar şi în celelalte zone, în special în sud-vest, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 22 de grade. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

In Capiatala, vremea se va răci, devenind apropiată de normal sub aspect termic. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va mai ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 21 de grade.

La munte, cerul va avea înnorări şi va ploua în Carpaţii Meridionali şi Orientali şi pe arii mai restrânse în rest. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25...35 l/mp şi pe arii restrânse 50...70 l/mp. Vântul va avea intensificări, în special pe creste. Temperatura aerului va fi în scădere faţă de intervalul precedent. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite