Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O româncă din America, venită în vacanţă pe litoral: "România, m-ai dezamăgit profund!"

Sunt şi români care nu sunt mulţumiţi de litoralul nostru. O creatoare de modă care locuieşte în America, Alexandra Popescu-York, a povestit pe Facebook experienţele negative trăite în concediul petrecut în ţară. 

O româncă din America, venită în vacanţă pe litoral:
Comentează 0

Creatoarea de modă, Alexandra Popescu-York, şi-a dorit o vacanţă în România, împreună cu familia, dar concediul nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit.

“Pe lângă faptul că 6 zile, într-o cameră modestă la un hotel de 4 stele cu iz comunist, costă 1000 de dolari, marea este contaminată, mâncarea la fel, terasele şi plajele sunt puţin populate şi foarte triste.”

În scurt timp, copiii tinerei s-au îmbolnăvit de enterocolită, astfel că a fost nevoită să meargă cu ei la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Aici a rămas profund dezamăgita de condiţiile în care sunt ţinuţi pacienţii, dar şi de personalul medical.

“Paturi împuţite şi ruginite, pereţi cu mucegai, asistente şi medici care nu folosesc mănuşi medicinale, aerul condiţionat nu funcţionează şi personalul medical este neînţelegător cu situaţia pacientului. Poate unii medici sunt competenţi şi reuşesc să vindece unii pacienţi, dar riscul la care îi expun prin condiţiile din spitale sunt mult mai mari. Cele mai multe cadre medicale aşteaptă şpagă, chiar şi femeile de serviciu şi portarii. “

Tânăra mama a fost nevoită să cumpere lucruri.

„Am cumpărat săpun lichid, hîrtie igienică, pernă, cearceaf, prosop, tot ce este strict necesar unui copilaş pentru că spitalul nu oferă nimic.... Birourile contabilei şi a managerului de spital erau foarte bine amenajate.[…] România, m-ai dezamăgit profund! Păcat! Eu tot nu o să îmi pierd speranţa în tine, dar trebuie să trag nişte semnale de alarmă, poate te trezeşti!”

Reprezentaţii Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite