Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O poveste din Montana, pe marele ecran la Cinematograful „Arta“

Apreciații scenariști și regizori Scott McGehee și David Siegel au creat, în anul 2021, în timpul pandemiei de Coronavirus un neo western cu un substrat emoționant, „O poveste din Montana“/„Montana Story“.

Filmul, care spune povestea a doi frați vitregi înstrăinați, care se întorc acasă, la ferma pe o iubeau cândva, va fi proiectat, vineri, 3 noiembrie 2023, la Cinematograful „Arta“ din Arad.

O poveste din Montana, pe marele ecran la Cinematograful „Arta“
Comentează 0

Filmul va începe la ora 19:00, iar accesul va fi gratuit în limita locurilor disponibile. Spectatorii vor putea să vadă o poveste de viață foarte apropiată de adevăr, cu care se confruntă mulți dintre oamenii din ziua de astăzi și care are la bază lupta profundă și amară pentru o moștenire de familie.

Filmul a fost filmat în Paradise Valley, la sud de Livingston, Montana, pe o perioadă de șase săptămâni, din noiembrie până în decembrie 2020, în conformitate cu protocoalele stricte privind COVID-19.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Sinopsis

O poveste din Montana/Montana Story

Înstrăinați, de douăzeci și ceva de ani, frații vitregi, Cal și Erin, se întorc la vasta fermă din Montana pe care o numeau cândva acasă, după ce tatăl lor a intrat în comă. Mama lui Erin a murit la naștere, în timp ce mama lui Cal a murit în urmă cu doi ani. Menajera și prietena de familie, Valentina, este cea care se ocupă de fermă. Asistentul imigrant kenyan Ace, a oferit îngrijiri de susținere a vieții tatălui fraților. Deoarece tatăl lor nu dă semne să-și revină, Cal începe să vândă și să doneze bunurile fermei. Are sentimente conflictuale față de tatăl său, din cauza abuzurilor din trecut. Erin, care rămâne supărată din cauza abuzului, plănuiește să ducă calul în vârstă al familiei, înapoi la casa ei din Hudson Valley, New York.

Aventurile nu întârzie să apară, iar spectatorii sunt purtați printr-o serie de întâmplări mai mult sau mai puțin fericite.

Sursa foto: hbomax.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite