Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meciul cu FC Botoșani - promovat în școli de jucătorii UTA-ei (FOTO)

Având în vedere că UTA a fost sancționată de Comisia de Disciplină a FRF să joace următoarele patru partide de pe teren propriu fără spectatori, copiii Aradului sunt așteptați cu mic cu mare la meci. Asta, în condițiile în care, regulamentul permite în aceste situații accesul copiilor până în 14 ani, fiecare grup de zece copii urmând să fie însoțit de un adult.

Meciul cu FC Botoșani - promovat în școli de jucătorii UTA-ei (FOTO)
Comentează 0

,Cum primul meci, cel cu FC Botoșani, bate la ușă, urmând să se desfășoare vineri, începând cu ora 17.30, jucătorii UTA-ei au mers prin școli, pentru a-l promova în rândul celor mici, pe care i-au invitat pe stadion. 

„Jucătorii noștri au fost astăzi la câteva școli din Arad pentru a promova meciul de vineri din Superligă, împotriva celor de la FC Botoșani. Micuții fani au fost entuziasmați să își vadă favoriții, cărora le-au promis ca îi vor încuraja din tribune. Reamintim că stadionul va fi deschis doar pentru copiii sub 14 ani, cu însoțitor. Tabelul de acces pe care însoțitorii sunt rugați să îl completeze se găsesțe aici https://bit.ly/3TGWyet”, au scris pe Facebook reprezentanții clubului. 

Sursa foto: Facebook UTA Arad

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite