Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Înămoliţi în mlaştina de pe Motorul: UTA - ASU Poli Timişoara 1-1

Înămoliţi în mlaştina de pe Motorul: UTA - ASU Poli Timişoara 1-1
Comentează 0

Un derby Arad - Timişoara promite înotdeuna. Dar când nu ai unde juca, ce să mai promiţi? Azi, pe Motorul, cel mai bun de pe teren a fost NOROIUL, sau NĂMOLUL, sau MÂLUL, sau GLODUL...sau cum vreţi să-i spuneţi suprafeţei de joc. Oricât s-au chinuit oficialii arădeni tot nu au putu oferi un teren accepptabil. Fotbaliştii ambelor echipe merită tot respectul pentru efortul depus pe o suprafaţă care numai teren de fotbal nu se poate numi.

Şi atunci cu greu găseşti fazde de remarcat. Au fost câteva, între care 2 goluri, şi un penalty ratat. Ca să nu lungim vorba inutil, să remarcăm o primă repriză destul de modestă de ambele părţi, după care alte 45 de minute ceva mai vii. În minutul 70 Corner de pe stânga, D. Constantinescu a reluat cu capul la Blănaru care a marcat cu capul din 6 metri, 0-1. Uluiala a diurat doar 3 minute, pentru că Bilia îl faultează pe Petre, şi se dictează penalty. Chindriş execută, marchează, dar lovitura se repetă, pentru că 3 arădeni au pătruns în interiorul careului în momentul execuţiei. De data aceasta portarul timişrean Gkakos îl simte pe Chindriş şi apără! Şi totuşi în minutul 88 Andor a primit o diagonală de 30 de metri de la Chindriș și a șutat din marginea careului mare la colțul lung, 1-1. Un rezultat normal, la ce s-a jucat. Dar pretenţiile sunt zero când, aşa cum spunem, cele 2 echipe nu prea au avut cum să joace fotbal azi pe un Motorul transformat într-o mlaştină.

UTA: Miron – Polgar (David), Filaret, Gligor, Burlă – Strătilă (Copil), Chindriș, Tănase (Covaci), Andor – Petre, Curtuiuș

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite