Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

GOLDEN GLOBES: Ținutele cu care vedetele au făcut furori pe covorul roșu. Bine sau prost îmbrăcate?

Tul, paiete îndrăzneţe, rochii cu corset şi cu fuste extrem de voluminoase sunt elementele care au dominat pe covorul roşu la cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur.

GOLDEN GLOBES: Ținutele cu care vedetele au făcut furori pe covorul roșu. Bine sau prost îmbrăcate?
Comentează 0

GOLDEN GLOBES: Vedete ale micului şi marelui ecran au păşit pe covorul roşu într-un mix eclectic de ţinute semnate de designeri de top.

Printre tendinţele care s-au remarcat pe covorul roşu s-au numărat tulul, adoptat de Kiki Layne, în roz aproape transparent de la Dior Haute Couture, Lili Reinhart şi Constance Wu, şi paietele - oricând binevenite în astfel de ocazii - purtate cu eleganţă de vedete precum Regina King (Alberta Ferretti), Nicole Kidman (Michael Kors) şi Thandie Newton (Michael Kors), notează Mediafax.ro.

Lady Gaga s-a făcut remarcată şi de data aceasta, cu o rochie din mătase albastră şi o nuanţă la fel de bleu a părului. Ţinuta, de la Valentino Haute Couture, avea o fustă şi mâneci extrem de voluminoase, pentru un aspect dramatic, demn de o stea. Actriţa a fost, de altfel, nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din filmul "S-a născut o stea/ A Star is Born".

O rochie cu o fustă pe jumătate de amplă, comparativ cu cea a lui Gaga, tot de la Valentino, a fost purtată de actriţa Gemma Chan, care a ales însă un albastru mai închis pentru gală.

Actriţa canadiană Sandra Oh, una dintre gazdele evenimentului, alături de actorul Andy Samberg, s-a numărat printre cele mai elegante vedete, cu o rochie albă de la casa Versace, în timp ce Chrissy Metz a strălucit într-o ţinută roşie cu mâneci decorate de la Tanya Taylor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite