Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Florile altfel”. Expoziție personală a Ioanei Belejan, la Muzeul Preprandiei din Arad

„Florile altfel”. Expoziție personală a Ioanei Belejan, la Muzeul Preprandiei din Arad
Comentează 0

 

„Florile altfel”. Expoziție personală a Ioanei Belejan, la Muzeul Preprandiei din Arad

 

Cu ocazia sărbătorilor dedicate primăverii și femeii, la Muzeul Preparandiei din Arad va fi organizată expoziția personală de artă portabilă și nu numai a Ioanei Belejan, intitulată „Florile altfel”.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 1 februarie -12 martie 2024, iar accesul publicului va fi gratuit.

În expoziție vor putea fi văzute tablouri dar și multe obiecte pictate care fac parte dintr-o colecție inedită a artistei: poșete pictate, portofele pictate, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pictate.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

Ioana Belejan este economist de profesie și a mai participat, până acum, ca artist invitat în mai multe expoziții din București și Arad.

Ea pictează în ulei, acrilic, acuarelă și creion.

„În decursul ultimilor ani mi-am îmbogățit CV -ul de pictor independent prin expoziții în țară și una personală, în anul 2022, în Arad. Din dorința de a aduce frumosul în sufletul oamenilor, am dus arta la un alt nivel și am început să pictez pe poșete. Acum sunt multe doamne și domnișoare care doresc să achiziționeze o poșetă marca «Art by Ioana B». Personalizez aceste accesorii atât de necesare doamnelor și domnișoarelor, în funcție de cerință sau cu ce inspirație am în acel moment, dar în general pictez ceea ce mie îmi place cel mai mult, flori și peisaje.Targetul meu este să împânzesc Aradul și nu numai, chiar România cu artă «portabilă». «When art meets fashion» explodează dragostea și bunătatea”, transmite Ioana Belejan.

Expoziția „Florile altfel” poate fi vizitată după următorul program: de luni până joi, între orele 9.00-16.00 și vineri între orele 9.00-14.00.

În paralel, poate fi vizitată și expoziția dedicate învățământului arădean, care se afă, permanent, la Muzeul Preparandiei.

 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite