Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Casting județean pentru tinere arădence, coordonat de Asociația Angels Organization

Casting județean pentru tinere arădence, coordonat de Asociația Angels Organization
Comentează 0

Joi, 30 Martie, a avut  loc la Arad Castingul Județean pentru participarea tinerelor arădence  la Faza Regională și Națională care are ca miză reprezentarea României la concursurile internaționale: Miss Supranational 2024; Miss Intercontinental 2023; Top Model of the World 2023; The Miss Globe 2023; Miss Aura International 2024.

Tinerele care s-au calificat la aceasta selectie, vor participa la fazele regionale, iar mai apoi la finala care va avea loc in a doua parte a anului.

Locația selectiei județene a fost Sala Marii Uniri (Palatul Comitatului), unde cele 26 de fete participante s-au prezentat pe rând în fața juriului compus din : Bogdan Costea, Nicoleta Pavel, Cristina Pasc, Ioana Hotăran, Ancuța Ciortea, Lorena Larisa Blaga, Mădălina Boroneanț, Lavinia Ichim, iar președintele juriului a fost Adela Czebely, iar reprezentanții juriului național au fost  Bianca Tirsin și Marius Seceleanu- fondatorul proiectului.

Castingul județean a fost coordonat de Asociația Angels Organization și Comitetul Organizatoric Miss Arad, fiind sprijinit de Consiliul Județean Arad și susținut de RE/MAX Dynamic, Tv Arad și Hotel President Arad. Organizatorul concursului “FILON DE ROMÂNIA” este Asociația Clubul Rotary Valea Prahovei din Bușteni.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite