Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC UAV Arad primește vizita celor de la CSM Constanța sâmbătă 20.01.2024 de la ora 18:00

FCC UAV Arad primește vizita celor de la CSM Constanța sâmbătă 20.01.2024 de la ora 18:00
Comentează 0

 

 

  Suporterii echipei de baschet feminin FCC UAV Arad sunt așteptați sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor “Victoria” din Arad să vadă meciul derby dintre echipa arădeană, clasată pe locul al 3-lea în actuala configurație a clasamentului LNBF Getica 95 și echipa CSM Constanța, care ocupă în prezent locul al 2-lea în campionat.

 Biletele s-au pus deja la vânzare în mediul online, încă de ieri. Prețul unui bilet este de 10 lei pentru accesul general, respectiv pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, prețul biletului este 5 lei. Pot fi cumpărate și bilete la zona VIP, unde prețul este de 30 lei.

Suporterii care aleg să-și achiziționeze biletul în ziua meciului, de la casele de bilete, vor plăti 15 lei pentru accesul general, restul prețurilor menționate anterior vor rămâne la fel, 5 lei pentru copii și respectiv 30 lei pentru zona VIP. Pentru achiziționarea biletelor se poate accesa link-ul: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=9197

Derby-ul de sâmbătă va fi arbitrat de brigada: Octavian Goina, Razvan Opris, Janka Szocs. Comisarul din partea FRB pentru meciul de la Arad va fi: Adriana Pricop.

În meciul tur disputat la Constanța, undeva la începutul lunii decembrie a anului trecut, echipa arădeană a pierdut meciul cu scorul 87-79. De la gazdele de atunci, s-a remarcat jucătoarea Gabriela Mărginean cu 27 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive, în timp ce, de la echipa arădeană au înscris câte 20 puncte Andreea Mititelu și americanca Andrea Easley. Conform statisticii, remarcăm liderii celor 2 echipe, cehoaica Tereza Vitulova de la echipa arădeană cu o medie de 17,9 puncte înscrise pe meci, respectiv 9 recuperări făcute pe meci. Americanca Andrea Grace Easley de la galben-albastre are cea mai bună medie pe meci la pase decisive, 4,4.

De la echipa CSM Constanța, Gabriela Mărginean (36 ani) este cea mai bună marcatoare, având media pe meci de 15,1 puncte, americanca Kristina Higgins are o medie de 8,1 recuperări pe meci, în timp ce experimentata jucătoare Annemarie Godri Părău are media 5,8 la pasele decisive pe meci.

Acestea fiind spuse, meciul de sâmbătă pare a fi un meci ”de care pe care” și va cântări greu în actuala configurație a clasamentului LNBF Getica 95, practic este o luptă pentru locurile de pe podium. Echipa arădeană își dorește ca publicul să fie al 6-lea jucător, iar în consecință suporterii să umple locurile de la Sala Polivalentă din Arad. În cadrul aceleeași etape a LNBF Getica 95 se vor mai desfășura meciurile: CSTBv CSU Olimpia Brașov - CS Municipal Targoviște CSM Târgu Mureș - CS Rapid București ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe - CS Universitatea Cluj-Napoca

Reporter: Adrian Brădean

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite