Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două adolescente de 15 ani s-au sinucis din cauza... prietenilor

Două adolescente din Hunedoara și-au pus capăt zilelor aruncându-se de pe o clădire înaltă de 20 de metri. Potrivit informațiilor strânse până în momentul de față de anchetatori, fetele au recurs la acest gest din cauza prietenilor.

Două adolescente de 15 ani s-au sinucis din cauza... prietenilor
Comentează 0

Încep audierile în forță în cazul dublei sinucideri din Hunedoara. Zeci de persoane din anturajul tinerelor care s-au aruncat de la 20 de metri vor fi audiate de polițiști. Inclusiv părinții îndurerați sunt chemați să dea declarații. Fetele de 15 ani au lăsat un bilet de adio și mesaje în care își acuză prietenii că din cauza lor ar fi decis să se sinucidă, scrie realitatea.net.

Înainte de a recurge la gestul extrem, una dintre adolescente și-a sunat mama și i-a spus ce are de gând să facă.

Disperat, tatăl acesteia a pornit în goană cu mașina 7 kilometri să ajungă la fiica sa, însă prea târziu. A sosit înainte ambulanței, însă cele două erau deja căzute de pe clădirea părăsită.

Adolescentele au lăsat și bilete de adio din care reiese că au recurs la sinucidere după o ceartă cu prietenii lor. Anchetatorii pornesc de la ipoteza că tinerele ar fi fost victimele bullyingului și așteaptă rezultatele autopsiei să vadă dacă fetele au consumat substanțe interzise sau alcool înainte de a recurge la gestul extrem.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook Hunedoara ALERT

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite