Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Domnule senatorul Mihai Viorel Fifor cereți demisia prefectului Florentina Horgea

Senatorul PSD Mihai Viorel Fifor a ieșit în presă pentru a rosti din nou o serie de inepții. Ultima de acest gen a fost atacul la adresa primarului Gheorghe Falcă și a mai multor instituții arădene, în legătura cu apariția în Arad a unui focar de pestă porcină africană.

Domnule senatorul Mihai Viorel Fifor cereți demisia prefectului Florentina Horgea
Comentează 0

Dacă domnia sa se laudă că guvernul PSD a făcut eforturi supranaturale pentru a stopa acest focar care a cuprins România pe vremea când era el mare ministru al apărării, exită planuri pentru combaterea pestei porcine africane elaborate de Comitetul Național pentru combaterea bolilor, atunci ne întrebăm și noi cum acest focar a ajuns în Arad? Dacă există un plan, dacă guvernul PSD a făcut așa mari eforturi de ce oare doamna prefect Florentina Horgea, pe care domnul Fifor a instalat-o pe acel fotoliu comod nu a luat nicio măsură? Este reprezentantul guvernului în teritoriu. De ce nu a respectat planul elaborat ca pesta porcină africană să nu se ajungă în orașul nostru? Din nou domnul Fifor atacă cetățenii Aradului pe care îi face inconștienți, îl atacă pe primarul Falcă, atacă DSV-ul, ISU,Poliția Locală,

Garda de mediu,Jandarmeria da nu are demnitatea să o atace pe doamna prefect Horgea și chiar să-i ceară demisia pentru că nu a respectat planul elaborat de Comitetul Național. Exact cum spune domnia sa „nu ne putem juca cu astfel de situații” așa că ar trebui să se ia măsurile care se impun, iar prima măsură ar fi demiterea prefectului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite