Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De NEIMAGINAT! Angajaţii DSP de la graniţă sunt înjuraţi, scuipaţi şi jigniţi; Horea Timiş: „Câteodată carantinăm autocare întregi”

Angajaţii DSP Arad care îşi desfăşoară activitatea în punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 Autostradă trec prin momente grele, din cauza măsurilor de carantinare pe care sunt nevoiţi să le ia în cazul românilor nevaccinaţi care se întorc din străinătate. Directorul instituţiei, dr. Horea Timiş, scrie pe Facebook că medicii şi asistenţii sunt înjuraţi, scuipaţi şi jigniţi. Asta, în condiţiile în care sunt sistuaţii în care se dispune intrarea în carantină a tuturor pasagerilor dintr-un autocar.

De NEIMAGINAT! Angajaţii DSP de la graniţă sunt înjuraţi, scuipaţi şi jigniţi; Horea Timiş: „Câteodată carantinăm autocare întregi”
Comentează 8

„PTF Nadlac 2 Autostradă. Chiar dacă timpul de așteptare la intrare în țară este de 5 ore si coloana este de 6 km, la punctul de triaj epidemiologic Nădlac 2 se lucrează non-stop cu 2 medici și 3 asistenți medicali. Facem tot posibilul să nu se aștepte la triaj. Poza este făcută la ora 12:00 și se observă că nu avem o aglomerație semnificativă.

Câteodată carantinăm autocare întregi, 100% din cetățeni sunt nevaccinati, din păcate și având în vedere ca Europa este roșie, este un prognostic trist pentru ce o sa fie din ianuarie in România.

Avem si suportul enorm al Jandarmeriei care ne susține, mai ales că nemulțumirea cetățenilor carantinați se revarsă pe angajații DSP din punctele de triaj care sunt înjurați, scuipați, jigniți și datorită jandarmilor, cărora le mulțumim, există totuși un sentiment de securitate.

Începând de azi dimineață, Politia de Frontieră a deschis o bandă doar pentru vaccinați, ceea ce a fluidizat enorm zona de așteptare.

Toate instituțiile, Instituția Prefectului, DSP, STS, Poliția de Frontieră, Jandarmerie, ISU, împreună fac eforturi să asigure o fluidizare cât mai bună in acestă perioadă aglomerată.

Sărbători Fericite!”, a scris pe Facebook Horea Timiş.

Sursa foto: Facebook Horea Timiş

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite