Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cine este șoferul care a provocat un accident pe când era urmărit de polițiștii din Vinga? Era la volanul unui Maserati

În zona comunei Vinga, pe DN 69 a avut loc, sâmbătă, o urmărire ca în filme, soldată cu pagube colaterale, după cum scriam la vremea respectivă. Astăzi, Poliția anunță că l-a depistat pe șoferul vinovat, care se afla la volanul unui Maserati.

Cine este șoferul care a provocat un accident pe când era urmărit de polițiștii din Vinga? Era la volanul unui Maserati
Comentează 0

„Polițiștii din Vinga au depistat un autoturism în trafic, despre al cărui conducător existau informații că nu ar deține permis de conducere. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului care s-a angajat într-o depășire a unui alt autoturism pe DN 69. Pentru a evita un impact frontal, un autovehicul care se deplasa din sens opus a acționat mecanismul de frânare, fiind tamponat din spate de un alt autoturism, care nu a păstrat o distanță suficientă în mers”, anunțau sâmbătă seara reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Vinovatul este un bărbat de 52 de ani, din județul Timiș. „În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier au identificat un bărbat de 52 de ani din localitatea Sandra, județul Timiș, care la data de 1 februarie a.c., ar fi provocat un accident de circulație pe D.N. 69, la km39 + 800m. În cauză, se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă”, susține Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite