Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BOMBĂ: potrivit unor surse, anchetatorii care cercetează moartea lui Ioan Crişan ar fi luat în vizor... angajaţi ai MApN

Potrivit stiripesurse.ro, care citează... surse din rândul anchetatorilor, oamenii legii ar fi luat în vizor angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale (MApN) care ar face parte din anturajul interlopilor.
 

Surse din mediul judiciar afirmă pentru STIRIPESURSE că ancheta în dosarul atentatului cu bombă de la Arad, în care a fost ucis un om de afaceri nu bate pasul pe loc iar anchetatorii ar verifica piste ce ar putea conduce către MApN, scrie stiripesurse.ro.

BOMBĂ: potrivit unor surse, anchetatorii care cercetează moartea lui Ioan Crişan ar fi luat în vizor... angajaţi ai MApN
Comentează 0

Concret, susțin sursele citate, ar fi vorba de un amplu raport informativ în care se regăsesc hărți relaționale din lumea crimei organizate arădene.

Raportul a fost transmis procurorilor din zona contra-spionajului armatei, și ar indica faptul că în anturajul unora dintre membrii lumii interlope arădene s-ar regăsi și angajați ai MApN.

Situația devine cu atât mai complicată spun sursele citate întrucât acum anchetatorii au piste mai largi și un număr considerabil de persoane ce trebuie avute în vizor în legătură cu ansamblul general al faptei penale, respectiv cu modalitatea de procurare a materialului explozibil, cu sursa și cu persoanele care l-au montat pe mașina afaceristului.

În altă ordine de idei, explică sursele din mediul judiciar, anchetatorii din dosarul atentatului cu bombă nu ar fi  fost la curent cu toate posibilele legături dintre lumea interlopă și posibili angajați ai MApN dar aveau la rândul lor hărți relaționale privind sfera crimei organizate arădene.

Potrivit acestora problematica constă nu în anturarea efectivă cu o persoană sau alta ci cu accesul pe care o persoană angajată a MApN o are în cadrul instituției de apărare.

Totodată și cunoștințele și expertiza unor astfel de angajați pretins anturați în sfera crimei organizate poate fi problematică într-un astfel de caz, mai susțin sursele citate.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan şi-a pierdut viaţa pe 29 mai, în urma unei explozii, maşina în care tocmai se urca fiind aruncată în aer. Deşi a fost demarată o anchetă amplă, până în momentul de faţă vinovaţii nu au fost identificaţi.

Intraţi AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite