Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă deraiază în Giulești: Rapid – UTA 4-1

Rapidul oprește din păcate seria de cinci meciuri fără înfrângere reușită de Bătrâna Doamnă, în ultimele etape din Superliga. Feroviarii au câștigat cu 4-1 și se apropie la 7 puncte de liderul FCSB, iar elevii lui Mircea Rednic cad de pe 7 pe 8.

Bătrâna Doamnă deraiază în Giulești: Rapid – UTA 4-1
Comentează 0

Partida începe cum nu se poate mai rău pentru Bătrâna Doamnă, Rapidul deschizând scorul în minutul 1. Asta, în condițiile în care Benga greșește nepermis în propriul careu, punându-i practic pe tavă mingea lui Hasani, care trimite spre poarta goală. Fundașul arădean se repliază și respinge, dar mingea ajunge la Rrahmani, care nu ratează de la marginea careului mic. Rapidiștii care dau năvală peste Bătrâna Doamnă își dublează avantajul în minutul 13, când Bădescu înscrie din careul mic, după ce Djokovic prelungește cu capul centrarea lui Petrila. Era 2-0 și se prevedea un scor fluviu. În minutul 35, Rapidul ratează șansa de a majora diferența, șutul puternic expediat de Petrila trecând peste poartă, iar în minutul următor Hasani trage puternic de la 22 de metri, dar trece puțin pe lângă bara din stânga. UTA echilibrează jocul și în minutul 38 Fabry este în fața golului, dar ratează. Vine însă minutul 44, când Claudiu Micovschi reduce diferența de pe tabelă, jucătorul împrumutat de la feroviari reluând cu capul o centrare expediată de Căpușă. Refuză însă să se bucure pentru golul marcat, ceea ce este de înțeles.

UTA începe mai bine repriza secundă, dar cedează pe final

Având în vedere că au reușit să marcheze pe finalul primei reprize, jucătorii Bătrânei Doamne încep mai bine după pauză și par să pună stăpânire pe joc. Luckassen ratează egalarea în minutul 51, balonul expediat de acesta trecând pe lângă poartă, un minut mai târziu Fabry trage cu pământul, dar Aioani este la post și respinge în corner, apoi este rândul lui Stolnik să treacă pe lângă gol, în urma unei lovituri cu capul mingea expediată de acesta trecând pe lângă poartă. Sunt minute bune ale UTA-ei care aleargă să obțină egalarea, dar prin minutul 79 Rapidul își revine, jucătorii trimiși de pe bancă de Bergodi intrând foarte bine în meci. Rrahmani trage în Hromada și nu reușește să înscrie, dar apoi din păcate pentru noi, începe un nou iureș al giuleștenilor. În minutul 82, același Rrahmani trimite în diagonală din interiorul careului și îl execută pe Iacob, balonul lovind mai întâi bara. În minutul 90+6, nou intratul Burmaz execută magistral o lovitură de pedeapsă și face 4-1.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Cristiano Bergodi, respectiv Mircea Rednic.

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădeascu – Krasniqi (Burmaz), Oaidă, Djokovic (Hromada), Petrila (Funsho) – Hasani (Papeau), Rrahmani. Rezerve: Drăghia – Cristea, Grigore, Hromada, Cârjan, Funsho, Papeau, El Sawy, Burmaz.

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, Rodrigues (Trif) – Freitas (Pedro), C. Mihai – Micovschi, Fabry (V. Morar), Omondi (David) – Luckassen (Tudorie). Rezerve: Kucher – Iurasciuc, Trif, Lopez, Pedro, David, Stanciu, V. Morar, Tudorie.

Partida a fost condusă la centru de Cătălin Popa, ajutat la cele două tușe de George Neacșu și Adrian Popescu, Ovidiu Robu fiind arbitru de rezervă, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Rareș Vidican și Andrei Moroiță. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost: Corneliu Fecioru (FRF) și Viorel Anghelinei (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

 

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite