Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BASCHET CLUB ICIM ARAD - familia galben-albastră

„BASCHET CLUB ICIM ARAD” reprezintă încă un grup important pe net al suporterilor celei mai titrate echipe din istoria sportului arădean. Unul chiar vechi, el existând pe facebook încă din 2010. Ne vorbeşte despre el Andreea Toma, unul din membrii de bază ai suporterilor Univ Goldiş ICIM Arad, alături de cei care compun acest grup, ce adună peste 2.000 de susţinători, a căror inimă bate pentru gruparea galben-albastră.

BASCHET CLUB ICIM ARAD - familia galben-albastră
Comentează 0

„Acest grup a fost creat de catre suporteri din pasiune si atasament fata de aceasta echipa, fanionul orasului indiferent de momentele bune sau mai putin bune.
 

Grupul exista in mediul online/retea de socializare din 19 februarie 2010, primul grup al baschetului feminin aradean, iar in momentul de fata numara 2112 membri. Poate se va spune, putini membrii in atati ani, suntem putini pentru ca avem reguli clare si stricte. Toti suporterii sunt bineveniti alaturi de noi in acest grup cat timp promovam si sustinem impreuna aceasta echipa.


Eu am ajuns in acest grup datorita altor membrii, eram de multi,multi ani in tribuna dar pasiunea si cuvantul dat si respectat m-au adus aici. Acest grup m-a apropiat mult mai multa de echipa datorita activitatii mele in grup si la meciuri, acasa sau in deplasare eram si sunt prezenta.


Familia galben-albastra este un grup unit, suporterii si toata echipa indiferent de jucatoarele care vin si pleaca. Am trait momente frumoase, de neimaginat alaturi de aceasta echipa, momente de povestit peste ani si ani, dar am trait si momente dificile. Meritam sa existam pe mai departe pentru ca perfomanta nu trebuie adusa in pragul desfintarii. Trebuie sa scriem noi pagini de istorie pentru acest club frumos care ne-a facut mandrii de multe ori in acesti ani de cand exista.


Suporterii frumosi si devotati ai galben-albastrelor trebuie sa mai existe si sa vina la sala sa le sustina pe fete si in momentul de fata cand echipa trece printr-o perioada dificila.


Seriozitatea, pasiunea, bucuria la victorii, aplauzele de incurajare la infrangeri, unitatea de grup, respectul, devotamentul, munca multa la antrenamente si meciuri oficiale, critici dure dar constructive, jocul din suflet asta inseamna ICIM atat in tribune cat si in teren.


Va astept cu drag la meciuri, a voastra galben-albastra, Andreea T”.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite