Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat din județul Arad acuzat de raporturi sexuale cu un minor

În data de 24.05.2023, polițiștii locali de ordine publică, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au predat Poliției Române o persoană suspectată de comiterea unei infracțiuni ce implica racolarea unui minor pentru întreținerea de raporturi sexuale.

Bărbat din județul Arad acuzat de raporturi sexuale cu un minor
Comentează 2

Astfel, în jurul orelor 21:00, în timpul patrulării în zona parcului din Piața Caius Iacob, echipajul asignat zonei a fost sesizat de un bărbat, care semnala faptul că fiul său a fost acostat în tramvai de o persoană de sex masculin care l-a atins, propunându-i să întrețină raporturi sexuale.

Conform indicațiilor, persoana respectivă s-ar fi deplasat în Parcul Pădurice, motiv pentru care, agenții s-au deplasat imediat la fața locului, în vederea verificării zonei. După jumătate de oră, însă, polițiștilor locali le-a fost solicitat sprijinul în zona gării unde tatăl copilului se întâlnise cu prezumatul agresor, cei doi intrând în conflict fizic.

Drept urmare, V.F., în vârstă de 48 ani, cu domiciliul în altă localitate din județul Arad, indicat drept persoana suspectă de hărțuirea minorului, a fost legitimat, încătușat și transportat de polițiștii locali la sediul Poliției Municipiului Arad pentru continuarea cercetărilor și aplicarea măsurilor legale. Menționăm că atât individul respectiv, cât și tatăl copilului au fost amendați de polițiștii locali pentru participarea la scandal și tulburarea liniștii publice, conform Legii nr. 61/1991.

Direcția Generală Poliția Locală (DGPL) informează cetățenii că, în sezonul cald, patrulele sale pedestre acoperă axa centrală a orașului și parcurile. De asemenea, echipajele auto ale DGPL parcurg trasee prin cartiere care includ locurile de joacă, spațiile dintre blocuri, centrele comerciale și zonele utilizate predilect de consumatorii de alcool pe domeniul public. În aceste areale, polițiștii locali descind din autospeciale pentru a verifica existența eventualelor probleme și pot fi abordați direct de arădeni. Pentru a mări probabilitatea suprinderii faptelor antisociale ce pot fi sancționate pe loc de polițiștii locali sau care vor fi comunicate Poliției Române,  cetățenii sunt rugați să apeleze dispeceratul DGPL, la numărul 0257939 – apel gratuit.


Scrie un comentariu

trimite