Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Antrenorul Diarra a sunat adunarea la UTA 2008 II

Ambele echipe UTA II, cu jucători născuți în anul 2008 , vor participa în luna martie la play-of-ul  județean al campionatului rezervat acestei grupe de juniori.

Antrenorul Diarra a sunat adunarea la UTA 2008 II
Comentează 0

Cele două echipe ale clubului UTA sunt pregătite de prf. Ioan Herman respectiv Abdoulaye Diarra. Acesta din urmă și-a convocat jucătorii pentru prima oară, ieri, luni , de la ora 16 la  terenul sintetic de la Baza Adi Mateiaș.

Primul lucru făcut de antrenorul Diarra a fost controlul, în glumă, al  abdomenului fiecărui junior , dojenându-i pentru kilogramele în plus depuse. După o scurtă ședință teoretică, a urmat un  antrenament de acomodare cu efortul și cu obiectul muncii, mingea.

S-au prezentat 11 copii, insuficient însă ,deoarece regula play-off-ului pretinde ca la meciurile din această fază trebuie folosiți 12 copii ( la jumătatea fiecărei reprize  fiind obligați să schimbăm toată echipa), iar astăzi nu s-a prezentat decât un portar. Avem un accidentat, Bokse și pe Tanno Aslău care s-a mutat în grupa domnului  Herman, așa că va trebui să completăm lotul până în martie,” a declarat Abdoulaye Diarra.

În urma campionatului terminat în toamna anului 2018, echipele aflate pe locurile I și II s-au calificat pentru play-of. Acestea au fost următoarele:

-din grupa A : UTA 2008 I, antrenor Ioan Herman și Viitorul Arad 2009, antrenor Flavius Pavel
- din grupa B : UTA 2008 II, antrenor Abdoulaye Diarra și Academia Brosovszky, antrenori Marius Ciubăncan și Vasile Georgiu
- din grupa C: Atletico 2009, antrenori Marcel Cîmpeanu și Flavius Stoica și UTA 2009, antrenori, Alex Nistor și  Norbert Polgar.

Aceste echipe vor juca fiecare cu fiecare, iar primele două clasate din cele șase se vor califica pentru faza următoare.

Este bun acest regulament pentru că obligă antrenorii să folosească în mod egal toți jucătorii din lot, iar dacă se va ajunge ca cele trei echipe ale UTA-ei să aibă reprezentante în primele două locuri, atunci  UTA își va alcătui un lot printr-o  selecție din cele 3 echipe, iar la faza zonală va merge alături de ea, echipa clasificată pe locul al 3-lea” , a mai completat Diarra.

Programul echipei a II-a 2008 va consta în antrenamente și jocuri amicale, nefiind programat niciun cantonament de pregătire.

Galerie foto (22)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite