Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amenzi pentru muzică dată la maxim lângă Catedrala Catolică şi un bărbat care se certa cu „jumătatea” lui

„Tulburarea liniştii publice” a fost motivul pentru care o patrulă de poliţişti locali a amendat doi arădeni. Unul pentru că a ascultat muzică cu volumul dat la maxim lângă Catedrala Catolică, iar altul pentru că s-a certat cu „jumătatea” lui.

Amenzi pentru muzică dată la maxim lângă Catedrala Catolică şi un bărbat care se certa cu „jumătatea” lui
Comentează 0

„La data de 15.03.2023, după miezul nopții, o patrulă a Direcției Generale Poliția Locală Arad, ce executa serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în oraș, a aplicat două amenzi, după constatarea abaterilor de la prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, survenite chiar în centrul orașului, pe Bulevardul Revoluției.

În jurul orelor 23, echipajul a surprins un bărbat în proximitatea catedralei catolice care asculta muzică folosind o boxă portabilă setată la intensitate maximă. Pentru fapta săvârșită, după stabilirea identității, U.I., în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în județul Mureș, a fost sancționat cu amendă în valoare de 300 lei, conform actului normativ mai sus menționat.

După mai puțin de o oră, tot pe B-dul Revoluției, aceeași patrulă a intervenit într-o ceartă survenită între doi concubini. Astfel, G.G., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în Arad, a fost surprins de echipajul de ordine publică, în timp ce aducea injurii și expresii jignitoare numitei F.L., în proximitatea unui spațiu de recreere, tulburând liniștea locuitorilor din zonă. Și acesta a fost amendat, iar conflictul a fost aplanat.

În ambele situații,  incidentele au survenit în prezența martorilor aflați fie pe domeniul public, fie într-o unitate comercială cu program non-stop, în care au intrat autorul primei contravenții și un tovarăș al acestuia. Din păcate niciunul dintre cetățenii orașului afectați de conduita deranjantă a respectivilor nu a sunat la dispeceratul poliției locale pentru a semnala tulburarea ordinii și liniștii publice.

Direcția Generală Poliția Locală Arad, recomandă cetățenilor semnalarea de îndată a acestor evenimente, prin apelarea Dispeceratului DGPL Arad, la numărul de telefon 0257/939, apel gratuit, care își desfășoară activitatea în regim de permanență, în vederea protejării drepturilor cetățenilor municipiului”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

 

 

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite